معرفی کتاب هیچ‌وقت دروغ نگو اثر فریدا مک فادن مترجم صبا ایمانی

ناشر
نون
1402/4/1

نسخه‌های دیگر

تریشیا و ایتن زوج تازه ازدواج کرده دنبال خانه رویاهایشان می گردند. ولی وقتی به عمارت متروکه می رسند که زمانی متعلق به دکتر روان پزشک آدرین هیل بود، طوفانی شدید آن ها را در خانه گیر می اندازد. تریشیا در جست و جوی کتابی اتاقی مخفی را پیدا می کند که رونوشت صوتی مصاحبه های دکتر هیل با تک تک بیمارانش در آن است. او با گوش دادن به نوارها، متوجه زنجیره ای مخوف از حوادثی می شود که منجر به ناپدید شدن دکتر شده است...

لیست‌های مرتبط به هیچ‌وقت دروغ نگو

نمایش همه

پست‌های مرتبط به هیچ‌وقت دروغ نگو

سید :)

سید :)

1403/7/15

برام عجیبه چطور میشه آدم مثل نقل و نبات آدم بکشه و تهش خیلی رمانتیک زندگیشو بکنه ، بدون هیچ عذاب وجدان و ناراحتی ای ، تازه به کار خودشم افتخار کنه ..
کتاب خوبی بود ، اما اگر بخوام کتابی در سبک جنایی به کسی معرفی کنم ، قطعا این کتاب در بین اسم های نخستین نیست ..

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

اگه مثل من طرفدار قلم فریدا مک فادن باشین، کتاب‌هاشو توی دو روز (و با کمی همت توی یه روز😅) میتونین تموم کنین.
باید بگم اولش با خوندن کلیشه‌های مرسوم (جاده برفی، گیر کردن توی خونه‌ای که صاحبش مفقود شده و توهم تحت نظر بودن)  فکر کردم این کتاب نویسنده خیلی جذاب نباشه. حتی تا وسطای داستان معما رو توی ذهنم حل کرده بودم و به خودم آفرین می‌گفتم😂
ولییییی... کاملا اشتباه می‌کردم. این نویسنده استاد نوشتن پلات‌تویست‌های شوکه‌کننده‌ست‌. با یه خط طوری ورق رو برمی‌گردونه که واقعا زبون آدم بند میاد.
به شخصه، برای من این کتابش هم مثل بقیه‌ی کتابایی که ازش خوندم (خدمتکار، بخش دی، راز خدمتکار، در قفل شده) جذاب و شوکه‌کننده بود. اگه طرفدار ژانر جنایی هستین، کتابای این نویسنده عالیه هستن. امیدوارم از خوندنش لذت ببرین🤍
اگه بخوام خلاصه‌ای از کتاب رو بدون اسپویل بگم: داستان در مورد زوج جوونی به نام تریشیا و ایتن هست که به تازگی ازدواج کردن و برای دیدن خونه‌ای که قصد خریدنش رو دارن، به جاده میزنن. از اونجایی که هوا برفیه، مجبور میشن توی خونه بمونن. خونه، متعلق به روانشناس و نویسنده‌ی معروفیه که چند ساله ناپدید شده. همزمان با پیش رفتن داستان، تریشیا چیزهایی پیدا میکنه که میتونه معمای گم شدن خانم دکتر رو حل کنه...
📌 امتیاز در گودریدز: 4.09

مثل همیشه عالی و هیجان انگیز بودن😶‍🌫😶

هیچوقت دروغ نگو دومین کتابی بود که من از خانم مک‌فادن خوندم و فوق العاده جذابه
لحظه، لحظه خوندن این کتاب با شک و تردید سپری میشه
نوع نوشتار خانم مک‌فادن توی این کتاب به طرزی خاصه، که شما یک دور به تمام شخصیت ها شک میکنید و وقتی که فکر میکنید بالاخره دارید به نتیجه میرسید،
اونجاییه که باید به یاد داشته باشید، که شما هیچوقت از یک نویسنده ی کتاب جنایی باهوش‌تر نیستید