The forty rules of love The forty rules of love Elif Shafak 3.6 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 2 ناشر جنگل شابک 0000000064950 تعداد صفحات 368 تاریخ انتشار 1397/5/16 توضیحات کتاب The forty rules of love، نویسنده Elif Shafak. یادداشتها محبوبترین جدید ترین علی معتمدکیا 1401/4/11 رمان خوبی بود ولی به نظرم قسمت ازدواج شمس در راستای داستان نبود و به نظرم به کل اثر لطمه زد، ولی در کل خوب بود 0 2 فاطمه رحمانی 1402/3/23 با وجود نقدهای زیادی که به کتاب دارم، نمیشه منکر قلم روان و جذاب نویسنده شد. خصوصا قواعدی که مطرح میکنه. این دوره از زندگیم مساوی شد با تلاش برای عمل کردن به این قاعده: "شمس گفت: عاقبتمان را ما نمیدانیم، اندیشیدن به پایان راه کاری بیهوده است. وظیفه ی تو فقط اندیشیدن به نخستین گامی است که برمیداری. ادامه اش خود بخود می آید." 0 0 علی نعمتی شهاب 1401/3/21 «ملت عشق» تموم شد. فارغ از کیفیت خود قصه که چیزی جز به هم بافتن افسانههای نقل شده در مورد مولانا و شمس بهشکلی بسیار هنرمندانه نیست، قواعد چهل گانهی شمس تبریزیِ این کتاب، میتوانند راهنمایی باشند برای بهتر طی کردن زندگی که چیزی جز سفری در طول زمان نیست و در نهایت «زمان مطلق» که جوهرهی عشق است، همه چیز را میبلعد و او است که باقی است ... نمیدانم چرا از خواندن آخر قصه یاد این بیت از فاضل نظری افتادم: من و تو در سفر عشق دیر فهمیدیم قطار منتظر هیچ کس نمیماند ... 0 0 Fateme Ghasemi 1403/4/27 روایتش بد نبود ولی حس خوبی نداشتم حقیقتش خیلی بهش در کل. -------------- نحوه روایتش رو می پسندم... ولی عمقش؟ نمیدونم. نه خیلی... منتظرم که بیشتر بخونم، نظرمو میگم حالا 0 0