معرفی کتاب سفر رویایی به ژاپن اثر پیام ابراهیمی کتابکودک۷ تا ۹ سال سفر رویایی به ژاپن پیام ابراهیمی و 1 نفر دیگر 4.1 10 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004629713 تعداد صفحات 26 تاریخ انتشار 1400/5/16 توضیحات کتاب سفر رویایی به ژاپن، تصویرگر دینا لوچوویس. لیستهای مرتبط به سفر رویایی به ژاپن عبدالله گیوه چی 1402/10/16 بازی با موبایل، اینترنت و ... 10 کتاب کتابهایی در مورد آسیبهای استفاده افراطی و نامناسب از بازیهای تلفن همراه، اینترنت، کنسولهای بازی و شبکههای اجتماعی به امید خدا این لیست کامل خواهد شد. 7 52 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا عباد 1402/6/21 کتاب جالبی بود. فقط عجیب بود که نویسنده ایرانی بود ولی اسم شخصیت لویی بود. و تصویرگرش خارجی بود. 0 1 زهرا محسنی فرد 1402/4/1 عجب ایده ای، عجب پرداختی. خیلی لذت بردم از خلاقیت نویسنده. 0 0 میم صالحی فر 1402/11/6 نویسنده ایرانی و تصویرگر خارجی! پسر بچه داستان ما همراه خانوادش راهی ژاپن میشه ولی از لحظات اولیه سفر سرش تو تبلت و مشغول بازی توی اونه. جوری که هیچی از سفر نمی فهمه و تقریبا میشه گفت چیزی از جاذبه های ژاپن رو هم نمیبینه! نهایتا عکسی ازش اونجاها ثبت میشه. به نظر گزینه خوبی برای صحبت با بچه ها در مورد فواید! گوشی بازی بیش از حد میتونه باشه تصویر گری هم واقعا خوب بود! یسری جاها ما دلمون می خواست پسربچه تبلت رو بزنه کنار پشتش رو ببینیم که اونجایی که رفته چه شکلی بوده واقعا! ترغیب هم شدیم که بریم راجع بهشون جستجو کنیم و بیشتر اونجاها رو بشناسیم و عکس های بیشتری ازشون ببینیم. اگر سوژه سفر به ایران و نقاط دیدنی خاص و بکرش بود چقدر کتاب جذاب تر می بود! حیف! 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/11/1 یاد داستان کوتاه قدیمی افتادم که کودکی برای پیدا کردن سکهها از روی زمین، برای سالها حواسش به مسیر راه بوده و هزاران غروب زیبای خورشید و صدها گل و پروانه و غیره را از دست داده بود. 0 1 فرجانه خبازیان زاده 5 روز پیش ایدهی جالبی بود در مورد در لحظه زندگی کردن و تاثیر رسانهها 0 0 زینب سادات رضازاده 1402/6/3 شاید فقط منظورش بچهها نبودند و بزرگترها هم گاهی به خاطر گوشی بخش هایی از زندگی شان را از دست داده اند. این کتاب را میشود با اعضای خانواده خواند و گفتگو کرد که هر کس کجای زندگی را از دست داده است.زمانی که مادر یا فرزندم میخواست چیزی تعریف کند و من...یا زمانی که همه دور سفره نشسته بودیم، زمان چای و میوه، زمانی که خانه مادربزرگ و پدربزرگ رفته بودیم و آنها داشتند خیلی آرام خاطره های خودشان را تعریف میکردند.کتاب تلنگری به همه میزند. 0 1 معصومه فراهانی 1401/9/20 نقاشیهای جذاب، اما پیامِ خیلی مستقیمی داشت. قصهگو نبود. دوستش نداشتم. 0 0