جی. کی. رولینگ و 1 نفر دیگر
3.8

1400/1/2

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

قصه های بیدل نقال شامل پنج قصه ی کاملا متفاوت، با ویژگی های سحرآمیز خاص و منحصر به فرد بوده، تاثیرهای گوناگونی مانند وجد و سرور، خنده و احساس خطر مرگبار را به خوانندگان القا می کند. یادداشت های متعاقب هر داستان، به قلم پروفسور آلبوس دامبلدور، که با غرور و تفکر در نکات اخلاقی آشکار این قصه ها، به نقد مطالب برگزیده ای درباره ی زندگی در هاگوارتز می پردازد، خوانندگان جادوگر و مشنگ را به یک اندازه شیفته می کند. این کتاب منحصر به فرد با تصاویری که به دست جی کی رولینگ، نویسنده ی کتاب خلق شده است، اثری نفیس و ماندگار برای آیندگان خواهد بود.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به داستان های بیدل نقال

پست‌های مرتبط به داستان های بیدل نقال

هانآ

1403/6/12

موقع خواندنش انگار تبدیل شده بودم به کودکی ۱۱ ساله که مادر جادوگرش‌ آن را در نیمه های شب برای او می‌خواند. انگار خودم را جای شخصیت های داستان می‌گذاشتم و سعی می‌کردم هرکدام را درک کنم و بفهمم دلیل کارهایی که می‌کنند چیست.هرکدام از قصه ها پیامی داشت.و هر پیام،پیامی دیگر که واقعا با ارزش بود.
۱-مشنگان را آزار نده، آنها فقط جاهلند(یادم باشد که اذیت شان نکنم مبادا وزارت سحر و جادو گیرم بیندازد)
۲-برای رسیدن به خوشبختی فقط نیاز به خودتان دارید، نه به یک چشمه یا یک شوالیه یا چیزی جادویی.این خودتانید که می‌توانید خوشبختی را به ارمغان بیاورید.
۳-قلبی که آغشته به عشق نشود، مسموم و خراب می‌شود و راهی جز خنجر زدن در آن نیست.
۴-جادو هیچوقت آنقدر قوی نیست که جسم و روحی را که جدا شده اند به هم پیوند بزند و مرده را زنده کند.
و در آخر
۵-هیچکس نمی‌تواند از مرگ فرار کند. یا همان جمله ی معروف که همه جا می‌شنویمش؛
"میتونی قایم بشی، اما نمیتونی فرار کنی."
حالا معنی این جمله را درک می‌کنم...