بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

قورباغه را بخور!: کتاب تمرین و راهنمای عملی (21 اقدام برای کنارگذاشتن تنبلی و انجام دادن کار بیشتر در زمان کوتاه تر)

قورباغه  را بخور!: کتاب تمرین و راهنمای عملی (21 اقدام برای کنارگذاشتن تنبلی و انجام دادن کار بیشتر در زمان کوتاه تر)

قورباغه را بخور!: کتاب تمرین و راهنمای عملی (21 اقدام برای کنارگذاشتن تنبلی و انجام دادن کار بیشتر در زمان کوتاه تر)

برایان تریسی و 2 نفر دیگر
3.5
84 نفر |
28 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

12

خوانده‌ام

198

خواهم خواند

37

تنبلی را کنار بگذار!وقتت را صرف کارهای مهم بکن- همین الان!شما برای انجام دادن همه کارهایتان به اندازه کافی وقت نداربد و هرگز هم وقت نخواهید داشت.انسان های موفق همهکازها را انجام نمی دهند. آنها می آموزند که روی بهترین کارشان متمرکز شوند-آنها قورباغه های خود را می خورند.خوردن قورباغه استعاره ا ی است که می گوید باید اساسی ترین و مشکل ترین کار خود را انجام بدهید.این کتاب به گونه ای طراحی شده که به شما کمک می کند به خواسته خود برسید.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به قورباغه را بخور!: کتاب تمرین و راهنمای عملی (21 اقدام برای کنارگذاشتن تنبلی و انجام دادن کار بیشتر در زمان کوتاه تر)

نمایش همه

یادداشت‌های مرتبط به قورباغه را بخور!: کتاب تمرین و راهنمای عملی (21 اقدام برای کنارگذاشتن تنبلی و انجام دادن کار بیشتر در زمان کوتاه تر)

            کتاب «قورباغه‌ات را قورت بده» برایان تریسی؛ ویرایش دوم- ترجمه مریم موسوی


بعضی کتاب‌ها شهرت جهانی دارند و با استقبال مواجه می‌شوند. Eat that frog یکی از آن‌هاست. مترجمان مختلفی در کشور ما این کتاب را ترجمه و ناشران متعددی هم آن را منتشر کرده‌اند. اسم جذاب کتاب و نیز موضوع آن یعنی مدیریت زمان و رسیدن به موفقیت که مورد نیاز اقشار گوناگون جامعه است، در شهرت کتاب مؤثر افتاده است. 


این کتاب ۲۱ روش که آن‌ها را «عالی» نامیده است، برای غلبه بر تنبلی و انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر معرفی می‌کند. همه این‌ها هم در راستای یک نکته مهم هستند و آن این‌که کار سخت‌تر و ترسناک‌تر و اولویت‌دارتر (مثل قورباغه‌ زشت‌تر) را زودتر انجام بدهید!


خب، ایده اصلی کتاب (انجام زودتر کار مشکل‌تر) هیچ وجه خاصی ندارد و من معمولاً عکس آن را پیشنهاد می‌کنم. بارها اذعان داشته‌ام که رمز موفقیت من در تحصیل، پرداختن به چیزهایی بوده که با دودوتاچهارتای عقلی، اولویت چندانی ندارند. من بیشتر به مستحبات زندگی (چه در مطالعه و چه دیگر ابعاد زندگی) پرداخته‌ام و در دقیقه ۹۰ یا وقت اضافه به کارهای واجب اصلی پرداخته‌ام. (البته نماز و واجبات شرعی را استثنا کنید.) همیشه هم مسخره‌ کردم کسانی را که در طول نیم‌سال تحصیلی، منابع امتحانی را مطالعه می‌کنند و تحقیقات درسی را زود انجام می‌دهند. وقتی کارها را به دقیقه ۹۰ واگذار می‌کنید، مطمئن می‌شوید که حداقل وقت ممکن را برایشان می‌گذارید؛ بنابراین تا دقیقه ۸۹ فرصت لذت بردن از زندگی را دارید! شب‌امتحانی درس‌خواندن باعث می‌شود فقط جاهای مهم را بخوانید و وقتتان را هدر ندهید.


اما بیش از هر چیز هدفم از معرفی این کتاب،‌ یکی تشکر از آقا محمدعلی درویشی -از اقوام- است که فرصت مطالعه کتاب را به من دادند و دیگری هم تأیید و تأکید شیوه‌ها و نکته‌های متعددی که در کتاب درباره برنامه‌ریزی و مدیریت زمان نوشته شده است. مثل این‌که برنامه را شفاف کنید و روی کاغذ بیاورید.