لیستهای کتاب فاطمه روحی لیست منتشر کرد. 1403/3/18 کتاب های ۱_۱۴۰۳ 100 کتاب با این لیست مشخص میشه تا آخر سال چند کتاب و در چه حوزه هایی خوندم. 1 38 سیده حُسنا لیست منتشر کرد. 1403/5/22 خوانده شده های صفر سه :🌱) 29 کتاب انگیزهای برای بیشتر خواندن و رقابت با خودم 🤍🌙 0 3 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 انوار الهی 9 کتاب همه اعضای خاندان عصمت و طهارت در طول تاریخ آثار جاودانی برای بشریت باقی گذاشته اند. با این حال، امام جواد،امام هادی و امام حسن عسکری علیهمالسلام به سبب اینکه بیشتر عمر باکرامت خود را در زندانهای عباسی به سر بردهاند، نسبت به سایر ائمه شناخته شدهاند و کرامات و زندگی این بزرگواران بیشتر مغفول مانده است. در بستهٔ مطالعاتی حاضر تلاش شده است تا با معرفی رمانها و داستانهای مستند، ضمن معرفی این ائمه بزرگوار، خواننده را با آنچه بر ایشان گذشته است، آشنا نماید. در این مجموعه کتاب، علاوه بر داستانها، روایتهای بازآفرینی شده نیز وجود دارند. 0 3 جوان لیست منتشر کرد. 1402/2/7 کتابهای ۱۴۰۲ 40 کتاب کتابهایی که تو سال ۱۴۰۲ خوندم. خداروشکر که با وجود درگیریهای زندگی امسال بیشتر سال پیش کتاب خوندم. خوشحالم. 0 38 علی راد لیست منتشر کرد. 1402/8/14 امامین عسکریین 5 کتاب رمان های مذهبی درمورد امام دهم و یازدهم : 🔸هادی: از زبان منتصر (پسر متوکل عباسی) است و اولین رمان نوشته شده درمورد امام هادی(ع) 🔸حاء مشدد: داستان دو راوی دارد: ۱- حکیمه بانو خواهر امام هادی۲- زن امام هادی. توصیف بسیار خوبی برای درک زمان وفات امام حسن عسکری (ع) است 🔸یک نفس تا نگاهت: راوی ها متعدد هستند، ولی شخصیت اصلی شخصی به نام هامون است و به زمانه امام حسن عسکری (ع) اشاره دارد 🔸سر بر دامن ماه: راوی: بانو حدیثه ، مادر امام حسن عسکری (ع)، روایت زمانه هر دو امام 🔸باد یمانی: داستان هایی از امام حسن عسکری (ع) متاسفانه درکل درمورد امامین عسکریین کتاب بسیار کم داریم💔 ان شاالله به زودی بتونم این لیست رو بسیار بلند بالا بکنم 🤲🏻 0 22 مسعود آذرباد لیست منتشر کرد. 1401/8/1 دسترنج یک ویراستار داستانی 21 کتاب در این فهرست، کتابهای رمان و روایتی که ویراستار داستانیشان بودهام را آوردهام. 1 41 محمدرضا هوری لیست منتشر کرد. 1401/5/5 برگزیده سیزدهمین جشنواره بین المللی کتاب سال رضوی 1 کتاب رمان هادی راوی سال های تبعید امام هادی علیه السلام از مدینه به سامرا است. راوی دشمنی و دوستی ، جهل و علم، عشق و نفرت در کاخ خلیفه است. 0 2 محمد حسین قهرمانی لیست منتشر کرد. 1401/3/12 خواندنی های من 53 کتاب قطعا وقتی شناختی از من ندارید،هیچ جذابیت و دلیلی نداره بیایید کتاب هایی رو که من معرفی کردم رو بخونید چون اصلا براتون مهم نیست و قطعا چون نوشتن و حرف زدن در مورد کتاب جزو لذت های حلالی هست که خدا برای بنده هاش آفریده منم برام مهم نیست شما بخونید یا نخونید، کم پیدا میشه تو این دنیا لذت حلالی پیدا بشه؛به شما کاری ندارم لذتم رو میبرم 2 25