لیستهای کتاب H.Alipour لیست منتشر کرد. 1403/1/30 لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 7 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/31 کتابهایی مناسب ایام محرم و صفر 100 کتاب کتابهایی که خودم درباره ائمه هدی(ع) مطالعه کرده ام و برای ایام محرم و صفر و شناخت چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میکنم مطالعه کنید( زندگی ائمه، عاشورا، سفرنامه کربلا و...)..... 2 52 علی راد لیست منتشر کرد. 1402/12/15 🌸 اُخْتُ الرِّضا 4 کتاب 🌸بانوی کرامت ،چقدر گلدسته های حرمتان، به آستان آسمانی امام رئوف نزدیک است! گوییا طنین صدای امام غریبم، هر لحظه قلبم را به تپش وادار میکند که : «هرکس معصومه علیهاالسلام را در قم زیارت کند، گویی مرا زیارت کرده است» همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد وقتی انیس لحظه ی تنهایی ام توئی تنها دلیل اینکه من اینجایی ام توئی 2 22 علی راد لیست منتشر کرد. 1403/3/1 ☀️ شَمْسَ الشُّمُوس ☀️شَمْسَ الشُّمُوس 16 کتاب همیشه قبل هر حرفی برایت شعر میخوانم قبولم کن من آداب زیارت را نمیدانم نمیدانم چرا اینقدر با من مهربانی تو نمیدانم کنارت میزبانم یا که مهمانم نگاهم روبهروی تو بلاتکلیف میماند که از لبخند لبریزم، که از گریه فراوانم به دریا میزنم، دریا ضریح توست غرقم کن در این امواج پرشوری که من یک قطره از آنم 0 11 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1403/2/28 خانم فاطمه معصومه(س) 5 کتاب کتاب هایی که به معرفی زندگی حضرت معصومه(س) می پردازند. 2 5 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 رمان مذهبی 17 کتاب داستان های مذهبی همیشه حرف هایی تازه برای گفتن دارند. اینجا ۱۶ رمان مذهبی(به علاوه یک کتاب) برایتان آماده کردهام که میتواند ماه ها شما را سرگرم مطالعه کند. داستان های مذهبی که با قلم هایی فوق العاده به نگارش درآمده اند و میتوانند شما را به دل تاریخ ببرند... 0 7 مفقود لیست منتشر کرد. 1402/7/7 تاریخی های عاشقانه 4 کتاب عاشقانه هایی از دل تاریخ اسلام عشق، دلتنگی، غم، شادی آمیخته با داستان 11 30 سیدمحمدصالح عامری لیست منتشر کرد. 1402/3/8 کتاب های امام رضایی 10 کتاب به مناسبت میلاد آقا جان، لیستی از کتاب های رضوی که دوستشان داشتم را در زیر آوردم شاید علت جذاب شدن این کتاب ها، با شعر زیر همراستا باشه که جناب سعدی گفت گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق ساکن شود بدیدم و مشتاقتر شدم دستم نداد قوت رفتن به پیش یار چندی به پای رفتم و چندی به سر شدم تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم از پای تا به سر همه سمع و بصر شدم من چشم از او چگونه توانم نگاه داشت کاول نظر به دیدن او دیدهور شدم 1 10