نظرها (25)
9.3k
1403/6/4
من هنوز این کتاب رو نخوندم، اما هایزنبرگ در کتابش گفته که این کتاب دربارهی علوم مختلف و همینطور فیزیک بینشهای جدیدی میده.
1403/6/4
چه لیست خوبی از مبادی علم نوشتید. به کتابهایی که در آینده میخونم اضافه شد.
1403/6/5
چیز خاصی نشد والا. خواستم ببینم از فیزیک خوندن رسیدید به این جنس از مطالعات یا علاقه شخصی بوده یا راهنمایی استاد بوده یا اصلا چرا ریشههای فیزیک؟ و از همین قسم سوالات :) @roshana.
1403/6/5
راستش علاقهی شخصیه، فیزیک همیشه منو به وجد میاره :) حالا این که چرا ریشههای فیزیک، دلایل زیادی تو سرم هست که نمیتونم با یه نظمی توضیحشون بدم 😅 از جمله این که ۱- به نظرم فیزیک بیشترین تاثیر بر فلسفه، جهانبینی و همینطور علوم تجربی مختلف داشته و داره. ۲- فیزیک باعث به وجود اومدن تکنولوژی میشه که از طریق اون، علوم تجربی پیشرفت میکنه. ۳- فیزیکدانهای مختلف و به طور خاص نیوتن برای اولین بار تصویر جدیدی از جهان رو به دست ما داد که تا حد زیادی از حالت اساطیری خارج شد. ۴- فکر میکنم فیزیک نوین و پساانیشتین، تصویری از جهان رو بهمون نشون داد که فلاسفه هنوز نتونستن از نظر فکری تفسیرش کنن. برای همین فیزیک خیلی برام جذابه و به جز اون هم، ریشههای فیزیک و کتابهایی که اینجا آورده شده واقعاً بر زندگی حال حاضر ما تاثیر داشته و فکر میکنم اگر کسی بخواد روندِ فکریِ بشریت رو بشناسه هم این کتابها جدا از مطالب علمی که داره، میتونه بهش کمک کنه :) @MehrdadCSRTR
1403/6/12
با توجه به تاثیر فیزیک توی علم از ریاضیات و تجربیات گرفته تا علوم انسانی، این کتاب روشهای به دست آوردن علم رو بررسی میکنه. یکی از کتابهای خوب توی بحثهای فلسفه علمه. اینکه شما به ریشههای یک علم علاقه دارید بهترین راه فهم ریشه، نگاه درجه دو انداختن به اون علمه، که فلسفه متولی این کاره. موفق باشین 🤍🌱 @roshana.
1403/6/28
من چون با فیزیک دبیرستان پیش رفتم، کمتر کتاب آموزشی میشناسم. ولی حتماً اگه مطالعاتم به اون حد رسید، معرفی میکنم 🙂↕️
1403/7/13
کتاب معماهایی برای رازگشایی عالم از پروفسور کامران وفا را هم اضافه کنید
1403/7/13
ممنون از معرفیتون 👌🏻 کتاب خیلی خوبیه، اما چون این لیست برای کلاسیکها است؛ مناسبش نیست.
روشنا