لیست کتاب کتاب های باحال [سلیقه ای] مهدی صادقی 1401/12/21 کتاب های باحال [سلیقه ای] از بین کتاب هایی که خوندم این چند تا کتاب رو خیلی دوست داشتم؛ پیشنهاد می کنم شما هم مطالعه کنین حتماً 5 0 23 1 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 63 2 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 166 3 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 218 4 تو شهید نمی شوی: روایت هایی از حیات جاودانه شهید محمودرضا بیضایی نرجس توکلی لشکاجانی 4.1 14