لیست کتاب کتاب های جذابی که تا ب حال خوندم فاطمه سادات 1403/4/7 کتاب های جذابی که تا ب حال خوندم من از اول با کتاب زندگی نامه شهدا شروع کردم 19 0 3 1 بیست و هفت روز و یک لبخند: روایتی از زندگی شهید بابک نوری هریس محمدمهدی عقابی 3.8 23 2 تنها برای لبخند: شرحی از حیات جهادی و عروج عارفانه مربی مجاهد شهید علی خلیلی بهنام حشمدار 4.0 2 3 تور تورنتو: دانشجوی شهید حادثه پرواز اوکراین، امیرحسین قربانی محمدعلی جعفری 4.0 31 4 محسن ما: خاطراتی از فدایی حضرت زینب (ع)؛ محسن حججی؛ به روایت همرزمان کبری خدابخش دهقی 4.5 1 5 دلتنگ نباش زینب مولایی 4.8 3 6 در انتظار پدر: مادرانه شهید محمدرضا تورجی زاده کبری خدابخش دهقی 5.0 1 7 مجموعه دروازه مردگان (3 جلدی با قاب) حمیدرضا شاه آبادی 4.9 1 8 همسایه آقا: زندگینامه داستانی مدافع حرم جاویدالاثر علی آقا عبداللهی شهلا پناهی لادانی 3.8 0 9 ملاقات در ملکوت: شهید مدافع حرم احمد محمد مشلب به روایت مادر محمد عامری 3.8 4 10 آرمان عزیز :روایتهایی مستند از زندگی طلبه بسیجی، شهید آرمان علیوردی مجید محمدولی 4.7 7 11 هفتاد و دومین غواص: خاطرات جانباز کریم مطهری فرمانده گردان غواصی جعفر طیار حمید حسام 4.3 3 12 غواص ها بوی نعنا می دهند حمید حسام 3.9 4 13 ساحل خونین اروند: روایت داستانی از زندگی سه غواص، شهید محسن باقریان و شهیدان محمدرضا و مهدی صالحی رضا کشمیری 4.3 0 14 یک روز بعد از حیرانی فاطمه سلیمانی ازندریانی 4.0 16 15 عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 4.2 14 16 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.4 48