لیست کتاب هولوکاست
1403/8/2
هولوکاست
بعد از وقایع یکسال اخیر بجاست واژه جعلی *هولکاست* را برای مردم غزه بواسطه نسل کشی وحشیانه اسرائیل (رژیم نازی قرن کنونی) بکار ببریم. اما مردم *فلسطین* در حوزه فرهنگ هم مظلوم هستند؛ در ایران طی این 45 سال برای کودک نوجوان نه کتاب مناسب و درخوری، چندان تالیف و ترجمه شده است و نه برای بزرگسال رمانهای متعدد و خوبی به چاپ رسیده است. لکن از آن سمت برای مظلومیت یهود و پرداختن به هولوکاست به چندین *رمان نوجوان و بزرگسال* مجوز نشر داده شده است که متاسفانه هیچ گاه از بازار جمع آوری نشده و حتی کتابخانههای دولتی هم آنها را خریداری کردهاند. با هم بعضی از آنها را مرور میکنیم: 📓 ماه کرمو نشر آفرینگان (ماه کرم خورده نشر پیدایش) 📔 درخت قرمز نشر نی (درخت سرخ نشر منادی تربیت) 📒 خالکوب آشویتس نشر ثالث-چترنگ-کوله پشتی 📕 خوش شانس تر از همه بودیم نشر کوله پشتی 📗 سه گانه اکو نشر پرتقال (پژواک نشر پیدایش) 📘 میان سایههای خاکستری نشر مروارید 📙 انسان در جستجوی معنا نشر جامی 📓 خاکسترها در برف نشر آزرمیدخت 📔 موجوادت وحشتناک نشر سروش 📒 اعترافات یک جاسوس نشر خوب 📕 کتابخانه پاریس نشر کوله پشتی 📗 سنگها در آب نشر دنیای اقتصاد 📘 بلبل نشر علم-کتابسرای تندیس 📙 استپ بی انتها نشر آفرینگان 📓 کتاب دزد نشر نگاه-میلکان 📔 کتابدار آشویتس نشر نون 📒 ستارهها را بشمار نشر افق