لیست کتاب آینده ی اهداف MMD 1402/10/3 آینده ی اهداف برای رسیدن به هدف باید بعد هدف هم مد نظر قرار بدیم ‼️ رئیس جمهور شدم بعدش چکار کنم ؟ آیا هدفهایم آینده ای دارند؟ آیا پایانی وجود دارد؟ کدام جمله درست است؟! «قطعا پایانی وجود ندارند» «آخرین هدف رسیدن به خداست» 2 0 3 1 حماسه هویزه نصرت الله محمودزاده 4.3 0 2 حرکت علی صفایی حائری 4.5 10 3 صراط علی صفایی حائری 4.6 30 4 دلاور مرد سیستان: بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی سارا عرفانی 4.7 3 5 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.4 52 6 آن مرد با باران می آید وجیهه سامانی 4.1 45 7 صعود چهل ساله: مروری بر دستاوردها چهل ساله انقلاب اسلامی براساس آمارهای بین المللی سیدمحمدحسین راجی 4.4 6 8 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 107 9 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.6 33 10 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.4 7