یادداشتهای نوای کتاب (41) نوای کتاب 1404/6/13 اژدهای مهربان به جایی نمی رسد ریچل آرون 4.7 2 خیلی کتاب قشنگ و جذابی بود. روند داستانی عالی ... من که این مجموعه را زمین نگذاشتم و بی وقفه خوندم. در نوع خودش و موضوعش جدید بود. نویسنده با شخصیت های افسانه ای آشنا فضای داستانی جدیدی ساخته بود که کشش خوبی داشت. تعجب میکنم که این مجموعه هارت اسکرایتر ها در جامعه کتابخوان ها به خصوص فانتزی خوان ها معروف نیست. این مجموعه پتانسیل عالی از همه نظر را دارد و امیدوارم کل مجموعه زودتر کامل ترجمه شود. فعلا تا جلد سوم ترجمه شده است، ولی لذت خواندن این مجموعه فانتزی و پرکشش را از دست ندهید . من از خواندنش لذت بردم. 0 0 نوای کتاب 1404/5/26 مرجع کامل طراحی افسونگر فراست 4.5 1 یکی از قدیمی ترین و کامل ترین مرجع طراحی که تقریبا در هر آموزشگاه نقاشی آن را میبینید... 0 1 نوای کتاب 1404/5/25 جنگ پیرمرد؛ تیپ اشباح جلد 2 جان اسکالزی 4.9 2 کتاب جالبی بود ، به گفته خود نویسنده ، رمان ترکیبی از نوشته های نویسنده های علمی تخیلی مختلف بود. این کتاب همچنین برای علاقمندان ژنتیک جالبه در مورد کروموزوم ها و... نوشته بود. در مورد کارایی و ساختمان مغز انسان هم اطلاعات جالبی داده بود. در کل از خواندنش لذت بردم. 0 1 نوای کتاب 1404/5/24 خانه ی پله ها ویلیام اسلیتور 3.9 2 کتاب خوبی بود فقط اگر کمی بیشتر به شخصیت ها میپرداخت خیلی بهتر میشد.داستان کتاب مثل یک فیلم کوتاه نیم ساعته بود. 0 1 نوای کتاب 1404/5/16 موج پنجم ریچارد ینسی 4.2 1 کتاب جالبی بود. از زاویه دید جدیدی به قضیه بیگانگان فضایی پرداخته بود. 0 0 نوای کتاب 1404/5/7 آبرنگ: سبک ها و تکنیک ها جری مدوی 3.0 1 کتابش کمی نکات مفیدی داشت مثل جدول ترکیب رنگ ولی ترجمه اش خوب نبود. اسم رنگ ها را اشتباه نوشته بود. تمرین های مرحله ای کتاب هم به جای اینکه به معلوماتم اضافه کند فقط من را گیج کرد. 0 0 نوای کتاب 1404/4/30 پیانوی خودنواز کورت ونه گات 3.5 1 اول کتاب کمی خشک و ماشینی نوشته شده بود مانند خود موضوعش ... اما پایانش من را شگفت زده کرد.... کتاب جالبی بود. داستان در دنیایی میگذرد که ماشین ها جای همه چیز برای انسان ها تصمیم میگیرند و همه چیز با معیار IQ برای انسان ها سنجیده میشود و مهندسان دکترهای جامعه هستند و موقعیت اجتماعی بالایی دارند. مابقی شغل ها هم به تدریج ماشینی شده و انسان ها از کار بیکار می شوند ، حتی پزشکی حتی آرایشگری و... . در نهایت برای انسان ها نمیماند ... حالا انسان ها چگونه با این مسئله برخورد میکنند ؟؟ 0 0 نوای کتاب 1404/4/24 حس وحدت: نقش سنت در معماری ایرانی نادر اردلان 3.3 1 کتابی فلسفی که به زیبایی کاربرد هر جز سازه های سنتی ایران را شرح میدهد. نثر آن پیچیده و سخت است اما خواندنش خالی از لطف نیست. 0 0 نوای کتاب 1404/4/18 پرتو روزهای دیگر آرتورچارلز کلارک 4.0 2 کتاب جالبی بود ، ایده جدیدی داشت . فقط لحن روایی آن در اوایل کتاب رسمی و خشک بود مانند گزارش نویسی ولی از وسط آن به بعد بهتر میشه و حالت رمان و داستانی پیدا میکنه. 0 0 نوای کتاب 1404/4/8 بیل، قهرمان کهکشان در سیاره ی مخ های اسیر در خم جلد 3 پیمان اسماعیلیان 3.5 1 این جلد نسبت به مابقی مجموعه جدی تر بود و کمتر خنده دار بود. کمی خسته کننده میشد ولی به صورت جالبی رایانه ها و هوش مصنوعی و سفر در زمان را به تصویر کشیده بود 0 3 نوای کتاب 1404/4/6 بیل، قهرمان کهکشان در سیاره ی بردگان روباتی جلد 2 پیمان اسماعیلیان 4.0 1 این کتاب خنده دار بود. تو این مجموعه بیل قهرمان کهکشان به نظر خودم این جلد بهتر بود. تجربه خواندنی جالب و خنده داری به من داد. 0 0 نوای کتاب 1404/4/4 بیل، قهرمان کهکشان جلد 1 پیمان اسماعیلیان 3.5 1 این مجموعه شش جلدی که فقط سه جلد آن ترجمه شده است ماجرای خنده دار بیل یک پسر روستایی ساده دل را روایت میکند که بدون اینکه خود بخواهد به دل ماجراهای عجیب و غریب فضایی کشیده می شود. این مجموعه جز اولین رمان های ژانر علمی تخیلی فضایی طنز و هجو آلود است که این ژانر را به دنیای ادبیات معرفی کرد. رمان های مجموعه راهنمای کهکشان برای اتو استاپ زن ها هم جز همین ژانر است. 0 0 نوای کتاب 1404/4/3 صداها ارسولا لگوین 2.9 2 من از مطالعه این کتاب لذت بردم. یک جورایی مثل استراحت بود. زبان گرم و صمیمی داشت. 0 0 نوای کتاب 1404/4/2 کبرا فردریک فورسایت 4.0 1 کتابی در زیر ژانر پلیسی هست . لحن روایی آن مانند گزارش های رسمی نوشته شده و خشک است ولی این موضوع از هیجان این کتاب نمیکاهد. ممکن است نثر کتاب کمی باعث خستگی خواننده شود ولی به نظرم نوع نثر با توجه به موضوع آن باعث میشد حس واقعی بودن وقایع به خواننده دهد. 0 0 نوای کتاب 1404/3/31 برجیس را بخر! و داستان های دیگر آیزاک آسیموف 3.2 2 داستان های کوتاه از این نویسنده به همراه مقدمه ای بر آنکه چگونه نوشتن این داستان به ذهن نویسنده آمده و چگونه نوشته است. کتابی که با روایت های صمیمانه نویسنده از زندگی خود به همراه داستان های علمی تخیلی در موضوعات مختلف خواننده را با خود همراه می کند . (پینوشت : سرعت قلم آسیموف در خلق داستان بسیار بالا بوده ، به همین خاطر شاهد آثار زیادی از این نویسنده هستیم. در این کتاب فاش میکند که برخی داستان های کوتاهش تا از زمانی که به تحریر در آورده و برای سردبیر فرستاده به دو ساعت هم طول نکشیده. ) 0 2 نوای کتاب 1404/3/31 اطلس ابر دیویداستیون میچل 4.3 2 ترکیبی از ژانر های مختلف ادبیات در زمان های مختلف . از سبک کلاسیک تا نوآر و پادآرمان شهری و طنز و آخر الزمانی و نامه نگاری و.... همه در یک کتاب گنجانده شده اند و به طرز لطیفی هفت تا روایت کاملا مختلف به یکدیگر متصل میشوند. کتاب جالبی بود و اولین کتابی در این نوع شیوه و سبک بود که خواندم. نمیدانم آیا کتاب دیگری مانند اطلس ابر به این شکل نوشتاری و سبک وجود دارد یا نه ؟ به هر حال این کتاب تجربه جدیدی بود و از خواندن آن لذت بردم. 0 0 نوای کتاب 1404/3/15 جنگاوران اخترناو رابرت انسن هاین لاین 4.2 1 این رمان بیش از آنکه در مورد فضا وجنگ با موجودات بیگانه باشد ، فلسفی است. جز اولین رمان ها در زیر ژانر خود که این نویسنده با نوشتن آن مسیر جدیدی در ژانر علمی تخیلی به وجود آورد. با اینکه چندین دهه از نوشتن این رمان میگذرد مطالب آن انگار متعلق به همین زمان است و به طرز حیرت آوری تازگی دارد. از خواندن این کتاب لذت بردم. 0 0 نوای کتاب 1404/2/31 افسانه های مردم مصر راجرلنسلین گرین 4.3 1 کتابی بر گرفته از نوشته های باستانی کشف شده در مصر باستان و روایات مورخان و به کمک قلم نویسنده به داستان های کوتاهی تبدیل شده اند که از روزگار مصر باستان داستانهای جالبی روایت میکند. یکی از داستان های این کتاب (دختری با سرپاییهای گلی ) خاستگاه داستانی را بیان میکند که امروزه به نام سیندرلا میشناسیم. این داستان ها قدمتی بیش از دو هزار سال دارند و به ما اجازه میدهند که نیم نگاهی به جهان از میان رفته مصر باستان بیاندازیم. 0 0 نوای کتاب 1404/2/11 معماری بایونیک مرتضی خرسندنیکو 4.0 1 کتاب جالبیه. در مورد الهام گرفتن معماران و مهندسان از طبیعت و جانوران زمین برای ساخت سازه های خود و نمونه های عینی که از آن ساخته شده است و بازدهی آنها رو میگوید. بهترین سرمشق برای الهام در همه چیز طبیعت است . 0 0 نوای کتاب 1404/1/19 پادشاهی کهن جلد اول سابریل گارت نیکس 3.8 1 داستانی جدید در نوع خودش است و خواننده را بسیار به خود جذب میکند. داستان در دنیای فانتزی جادویی میگذرد مانند هری پاتر در میان یک دنیای عادی و یک دنیای باستانی جادویی میگذرد هر چند برخلاف هری پاتر این دو دنیا از وجود یکدیگر مطلع هستند و نوع جادویی بودن آن بسیار باستانی است. 0 0