یادداشتهای فاطمه رادمنش (8) فاطمه رادمنش 1404/4/18 ک: کار ویژه جریان دانشجویی در چهل سالگی انقلاب 5.0 1 خوندن این مجموعه کتاب رو واقعا به همه کسایی که تو تشکل های دانشجویی هستن(حتی کسایی که تو انجمن های علمی و کانون ها فعالیت دارن) توصیه میکنم واقعا کمک کننده هست و مبنای فکری میده به آدم 🤝 مخصوصا این که خیلی از قسمت های کتاب حرف های رهبری و انتظارات ایشون از ما دانشجوهاست 0 1 فاطمه رادمنش 1404/4/18 قرآن کریم هو 4.9 40 پیشنهاد میکنم ترجمه علی ملکی رو بخونید خیلی روون ترجمه شده 🤝 اپلیکیشن هم داره(ترجمه خواندنی) 0 2 فاطمه رادمنش 1404/4/18 مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 530 همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه رسیدم به آخر کتاب... واقعا غیرمنتظره بود 0 0 فاطمه رادمنش 1404/4/18 سعید نرجس شکوریان فرد 4.6 4 داستانش خیلی کوتاهه ولی واقعا قشنگه 🥲🥲🥲 0 0 فاطمه رادمنش 1404/4/18 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 276 خیلی کتاب جذابیه وقتی کتابو برداشتم چنان جاذبه داشت که نتونستم ولش کنم و تا تهش خوندم✨✨ 0 0 فاطمه رادمنش 1404/4/18 اقیانوس مشرق مجید پورولی کلشتری 4.2 23 داستان قشنگی بود 🥲 شخصیت عمران جالب بود در نوع خودش بعضی قسمت های کتاب پیرمرد حرف هاش خیلی طولانی میشد البته شاید هم به خاطر دیالوگ محور بودن کتابه 0 0 فاطمه رادمنش 1404/4/18 ساده لوح کردن ما: برنامه ی درسی پنهان تحصیلات اجباری جان تیلور گاتو 4.4 6 به نکات ظریف و مهمی اشاره شده داخل کتاب درباره مدارس مثلا اینکه میخوان از مدرسه یه سری آدم بله قربان گو دربیاد و... یه بار خوندنش خالی از لطف نیست ولی خب به طور کلی من نتوستم با سیر محتوا و متنش ارتباط بگیریم نمیدونم مشکل از ترجمش بود یا مدل نوشتن کتاب سلیقه من نبود 0 0 فاطمه رادمنش 1404/4/18 مجموعه وبلاگ خون آشام پیت جانسون 4.5 7 یادمه این مجموعه رو وقتی 15 سالم بود با پول تو جیبیام خریدم🥲 اینکه کتاب حالت وبلاگ و یادداشت روزانه است یکی از مزیت های این کتابه، سیر داستانیش هم خوبه✨ یادش بخیر واقعا چقدر این کتاب تو مدرسه دست به دست شد 🥲😂✨ 0 0