یادداشتهای معین محمدی (13) معین محمدی 1404/1/26 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 230 شگفت انگیز خیلی از اینکه این کتاب رو خوندم خوشحالم و برام در کنار کتابهای شازده کوچولو و روح خردمند به عنوان کتابهای شگفت انگیز قرار میگیره، کتاب هایی که از درک متنش به نوبه خودم باعث شد پرده اشک چشمام رو بپوشونه. موقع بامداد که از خونه در میام که به سمت محل کارم برم، سکوتی لذت بخش همه جا رو فرا گرفته و تنها چیزی که توجهم رو جلب میکنه بازی باد بین برگهاست؛ به شکل ناخودآگاهی این اتفاق موجب قلیان احساسات درون دلم میشه و گویی میخوام با روح جهان ارتباط برقرار کنم. کتاب کیمیاگر برام نمودی زیبا و روان از این داستانی بود که تعریف کردم، داستانی غیرمنطقی که با تمام وجود دوست دارم باورش کنم. کیمیاگر اولین کتابیِ که از پائولو کوئیلو خوندم و تونست تحت تاثیر قرارم بده 0 0 معین محمدی 1404/1/12 بیگانه آلبر کامو 4.0 264 با وجود عدم علاقهام به رمان های کلاسیک، به نوبه خودم دفعات با آنها برخورد داشتم. بیگانه به خوبی عدم وجود عواطف در ارتباطات شخص اول داستان را به تصویر میکشد، حتی گویی سایر عواطف این شخص به تبعیت از فرهنگ جامعه بوده است. نکته جالب این کتاب برای من این است که حس میکنم حال بهتر میتوانم افرادی با عواطف سطحی را درک کنم، بشناسم و دوست باشم. بیگانه نشان داد احساسات تاثیر زیادی در استدلال، منطق و آینده نگری دارند؛ ترس، لذت، امید، درد، عشق و یا حتی احساس نیاز به ارتباط و تعاق. 0 64 معین محمدی 1403/12/7 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 56 یه کتاب سه لایه متشکل از رمان، فلسفه و تاریخ اروین دی یالوم در آخرین اثر خود که در مورد فوت همسرش است، از درمان شوپنهاور بعنوان یک شاهکار یاد میکند. روون نبودن متن کتاب شاید تقصیر مترجم باشد، با این حال متن نتوانست انگیزه مرا برای ادامه مطالعه حفظ کند و خواندن این کتاب تقریبا دو سال طول کشید و در این حین چند کتاب دیگر را تمام کردم. دیدگاه های جالبی برای مرگ، زندگی و ارتباط ارائه کرد ولی شگفت زده ام نکرد 0 1 معین محمدی 1403/3/13 چهار میثاق میگل روئیز 3.6 52 یک کتاب عالی دیگه شاید اینکه میگم عالی، بخاطر همسو بودنش با افکارمِ، با این حال انقدری منطقی میدونمش ک برام عالی بنظر بیاد. کتابی ک داره میگه ب اصل این دنیا بچسبید. برای خودتون خط کشی داشته باشید و خودتون رو هدایت کنید. 0 3 معین محمدی 1402/6/1 شیمی درمان و شما انجمن ملی سرطان آمرکا 4.0 1 مترجم این کتاب، زمانی شروع کرد که همسرش مبتلا به سرطان شده بود و میخواست کمک دیگری به جز در کنارش بودن انجام بده.این کناب با عشق نوشته شده، مطالبی داخلش اومدن که کاربدیه امیدوارم هیچ وقت کارتون به این کتاب نیوفته از اون کتاباییه که اگه سوالی درباره چگونگی کمک کردن به یک شخص مبالا به سرطان داشتید، بهش نگاه بندازید 0 0 معین محمدی 1402/3/11 بازگشت شازده پسر آلخاندروگیلرمو روئمرز 4.0 9 کتاب خوبیِ، منتها انگار نویسنده سعی داره منظور آنتوآن رو برای خواننده شفاف کنِ و به نظرم اصلا کار خوبی نیست، یه سری از جملات کتاب شازده کوچولو دو پهلو هستن و باید اجازه داد خواننده هر برداشتی میخواد داشته باشه، زیبایی کتاب خوندن به اینه که به ما این اجازه رو میده هر تصویر سازیای دلمون بخواد داشته باشیم و هر منظوری رو بتونیم برداشت کنیم.این کتاب اصلا مثل کتاب شازده کوچولو توانایی غافل گیر و شگفت زده کردن رو نداره. این کتاب چند مفهومی رو کاملا جدا از کتاب شازده کوچولو رو هم میرسونه، البته اتمام شازده کوچولو رو بیشتر دوست و قبول داشتم. 0 1 معین محمدی 1402/3/11 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 168 خلف صدق نیاکان خویش یه کتاب روانشناسی در زمینه ارتباط با خود و دیگران واقع بینانه و کابردی،به طرح واره های ذهنی نظم میده و باعث احساس زندگی درون آدم میشه این کتاب. شیوه صحیح نگاه کردن رو یاد میده، انتظار ،شناخت، تلاش و دوست داشتن.شاید یه آدم چهل ساله از طرق تجربه(به شرطی که خوب نگاه کنِ) تونسته باشه هشتاد درصد این مطالب رو خودش فهمیده باشه، حالا فکر کن داخل سن بیست سالگی به این متن آگاهی پیدا کنی، البته که تا تک تک اینا رو تجربه نکنی و داخل خیلیاش شکست نداشته باشی ، اونطوری که باید برات جا نمیافته. به شدت پیشنهاد میکنم برای آدمای بالای هیجدهسال 0 3 معین محمدی 1402/3/11 بادام وون پیونگ سون 3.9 279 به عنوان دانشجوی علوم پزشکی موضوع جذابی برام بود که زندگی یه آدم با یه همچین تفاوت اساسی چه شکلی خواهد بود. تصویر سازی نویسنده درباره زندگی این شخص خیلی درست و باور پذیر بود،شاید با جزئیات زیادی نبود که همین باعث نمیشه آدم حوصله ش سر بره.داستان خواننده رو نگه میداره و تا اواخر فصل سه داستان همواره درحال اوج گرفتنِ و به خوبی احساست رو القا میکنه. هرچند به خوبی نمیتونه هیجان رو داخل فصل چهار و پنج انتقال بده و شبیه داستانای بچگانه میشه و یه ستاره بخاطر همین کمتر دادم. داستانی تاره و جالب و سرگرم کننده، کنجکاو کننده و بدون ایراد داخل خط داستانی.تعداد شخصیت ها مناسب بوده و هرکدوم ویژگیهای خاصی از آدم های اطرافمون رو به خوبی نشون میداد 0 7 معین محمدی 1401/10/2 آئین دوست یابی دیل کارنگی 4.1 16 این کتاب تو برقراری ارتباط عالیه البته انتظار یه کتاب روانشناسی رو نداشته باشید نکات این کتاب عملیه و بعضیاش خیلی خوب و بعضی معمولیه این کتاب برای پنجاه سال پیش آمریکا نوشته شده البته ویرایشهایی برای بروز بودن انجام شده 0 15 معین محمدی 1401/10/2 سپید دندان جک لندن 4.0 26 داستان روونی داره علیرغم عنوان رمان کلاسیک به رده سنی پایین میخوره دوستدارای حیوانات از این داستان میتونن بشدت لذت ببرن شروع و ادامه و پایان قشنگی داره 0 15 معین محمدی 1401/10/2 خرمگس اتل لیلیان وینیچ 4.1 43 یه رمان کلاسیک ، روون و باور پذیر ، پر از پند و محبوب برای کسایی که دنبال یه زندگی واقعی در عین حال جذاب هستند ، هرچند پستی بلندیهای زیادی برای شخصیت این داستان پیش میاد ، البته این داستان هیچ ربطی به زندگی در این قرن و در ایران ندارد ، با این حال واقعا دوستداری داستان رو دنبال کنی . انتظار یه پایان تمام و کمال رو هم نداشته باشید (درست مثل زندگی آدما) 0 14 معین محمدی 1401/10/1 آئین زندگی دیل کارنگی 4.4 5 این کتاب و کلا آثار این نویسنده حرف ندارن کاملا راهنماییهای کاربردی این کتاب رو به همه ، با هر سن و با هر سبک مطالعهای پیشنهاد میکنم 0 8 معین محمدی 1401/10/1 شاگرد قصاب پاتریک مک کیپ 3.5 15 از دل این داستان این مفهوم رو کشیدم بیرون و خیلی هم دوستش داشتم ، آدما تا قبل اینکه شخصیتشون فرم و شکل بگیره ، این محیطه که بهشون شکل میده ، هرچند که جوهره انسانیت در اعماق وجودشون باقی میمونه و به یه روزنه کوچیک نور نیاز داره. اگه دیدیم کسی مشکل اخلاقی داره ، کیفرش نکنیم ، باهاش همراه شیم تا بتونیم علت افکارش رو درک کنیم 0 10