یادداشتهای liliumf.m (4) liliumf.m 1403/10/21 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.1 112 یعنی چی؟😐 چرا آخرش اینقدر بد تموم شد؟ اخر یک کتاب مگه باید اینطوری باشه؟😢 یعنی نویسنده جوری داستان رو پیش برد که خواننده رو مجبور کنه جلد بعد رو بخونه :) و اینکه اگه به شخصیت اصلی «ایوری» رو میدادن میخواست با هر چهار تا برادر باشه ولی در کل کتاب خوبی بود از این جهت که سرگرم کننده بود و جنبه فان داشت ولی اخرششش خدایاا... 0 0 liliumf.m 1403/10/18 گیسو کمند سارا ملانسکی 3.7 3 برخلاف تصورم که فکر میکردم این کتاب مثل انیمیشناش باشد نبود، داستانی کاملا متفاوت با انیمیشن داشت که این موضوع جذابش میکرد و خواننده داستان گرایش بیشتری پیدا میکرد تا تمامش کند و این کتاب برای دوره نوجوانی مناسب هست. 0 0 liliumf.m 1403/10/18 شاهزاده و گدا مارک تواین 4.2 46 بسیار کتاب عالی هست که نیاز به تعریف نداره، تقریبا جز اولین کتاب هایی هست که خوندم و باهاش کتاب خوندن رو ادامه دادم، من این کتاب رو حدود سه سال پیش دوبار خوندم و در هر سری علاقه ام نه چندان کم شد بلکه بیشتر هم شد، هم کتاب و هم نویسنده بسیار دوستداشتنی بودند و علاوه بر اون مترجم بسیار عالی بود تمام علائم نگارشی رو رعایت کرده بود و اون زمان بخاطر علاقه زیادم به کتاب و نویسندگی توجه زیادی به این چیزا میکردم. 0 0 liliumf.m 1403/10/11 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 101 از مجموعه کتابهای عاشقانه و کلاسیک نشر افق که بسیار عالی هست و با متنی روان که آدم باهاش ارتباط برقرار میکنه. 0 1