یادداشتهای محمد سپهوندی (5) محمد سپهوندی 1402/1/25 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 403 کل کتاب برای گفتن یک جمله آفریده شده و کتاب کوچک و شریفیه. 1 6 محمد سپهوندی 1402/1/25 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 134 لذت بردن از غم و نا امیدی و دامن زدن به اونها چیزیه که این کتاب ارائه میده اونوقتی که خوندمش شرایط روحی مناسبی نداشتم و از کتاب لذت بردم ولی الان که نگاه میکنم واقعا دلیلی نداره که آدم بخواد از خوندن کتابی غم و نا امیدی به خودش تزریق کنه 0 0 محمد سپهوندی 1402/1/25 جز از کل استیو تولتز 4.1 165 چیشده!میگی حجم کتاب زیاده بخون بعدا میگی کاش اصلا تموم نمیشد خوندنش از بس که غرق داستان کتاب میشی. 0 5 محمد سپهوندی 1402/1/25 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.2 17 با کتاب های غیر رمان و داستانی ارتباط نمیگیری ولی میخوای از مفاهیم اقتصادی کلان سر دربیاری این کتاب چیزیه که دنبالشی . 0 7 محمد سپهوندی 1402/1/25 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی وحید یامین پور 4.2 41 به نظرم نویسنده بین اینکه عین تفکرات رو نقل قول کنه یا اینکه برداشت خودشو ارائه بده بایستی انتخاب میکرد اونجوری نحوه برخورخواننده کتاب با متن براش مشخص تر بود. ! صرفا برداشت شخصی بعد از خوندن کتاب با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 1