یادداشتهای - 𝓝𝓲𝓪𝔂𝓮𝓼𝓱 , (3) - 𝓝𝓲𝓪𝔂𝓮𝓼𝓱 , دیروز از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 183 خیلی عالی بود و چه خوب ما رو با شجاعت و سختی هایی که شهید سلیمانی عزیز کشیدن آشنا میکنه:) حیف که کوتاه بود ولی از همین داستان کوتاه میشه یه دنیا درس گرفت. 0 4 - 𝓝𝓲𝓪𝔂𝓮𝓼𝓱 , 2 روز پیش بی نمازها خوشبخت ترند؟! مجموعه داستان دخترانه فاطمه دولتی 3.7 30 استدلالهای قوی توی کتاب بیان نشده بودن. کلا منطقش این بود که چون مثلا مربی باشگاه بهت سختی میده اما این سختی ورزش باعث سلامتی و پیشرفت توعه و تو به حرفش گوش میکنی پس برای خدا و نماز هم همینطوره و از این دست استدلال ها.. درحالی که خیلی دلایل بیشتر و بزرگ تری برای نماز وجود داره که بسیار مهم هستن و هر آدمی رو قانع میکنن. اما درکل از داستانهاش لذت بردم و دوستداشتنی بود مخصوصا برای افراد ۹ تا ۱۳ ساله مناسبه✨. 0 4 - 𝓝𝓲𝓪𝔂𝓮𝓼𝓱 , 2 روز پیش مقتل فاطمی نوجوان: زندگی نامه و حوادث منجر به شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ویژه نوجوانان علی شعیبی 5.0 2 دوستداشتنی بود و مطالب ساده و مفید بیان شده بودن. کم حجمه و برای افرادی که حوصله کتاب های مفصل رو ندارن خوبه 0 3