یادداشتهای سبا راستی (2) سبا راستی 1403/6/16 قاره سبز 3.8 19 کتابی که خواندم ، شامل خاطرات کوتاه و ناپیوسته ای بود از تجربیات جدید و جذاب و شنیدنی بانوی ایرانی که اعتقادات کامل و ایمانش به طور چشمگیری قابل ملاحظه بود و این موقعیت برای خواننده به دلیل پارادوکس های محیط و فرد نویسنده ،خیلی جالب است . اما نقدی هم بر این کتاب دارم و آن این است که نویسنده خیلی محتوای گل و بلبلی را نگاشته و خواننده وقتی به نویسنده فکر میکند اورا فرد کامل و علیه السلامی تصور میکند و این باعث دور شدن خواننده از شخصیت اصلی میشود . احساس میکردم نویسنده قسمت های منفی و حتی اشتباهات خودش را زیادی فاکتور گرفته است . (البته این نظر شخصی من بود و احساساتی که با خواندن کتاب با آن ها مواجه شدم) 0 0 سبا راستی 1403/6/7 ساجی؛ خاطرات نسرین باقرزاده همسر شهید بهمن باقری بهناز ضرابی زاده 4.4 45 به شدت کتاب فوق العاده ای بود به قدری قلم نویسنده خوب بود که به راحتی تونستم خودم رو جای تمام شخصیت های کتاب بگذارم و درکشون بکنم... از طرفی این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی از روایت دفاع مقدس بود برای من ، کتابی که صبوری ها و اشک های زیادی رو درون خودش جا داده و به خوبی سختی های خانواده های شهدا رو قلم زده. (بنده این کتاب رو به صورت صوتی از فراکتاب مطالعه کردم که به نظرم گویندگی فوق العاده ای بود) 0 0