یادداشتهای عرفان شریف نائینی (6) عرفان شریف نائینی 1404/5/31 طلسم والتر اسکات 3.6 3 داستان کتاب در دوره جنگ های صلیبی و صلاح الدین و ریچارد شیردل اتفاق میافته و درباره یک سرباز اسکاتلندی در ارتش ریچارد هستش ترجمه کتاب ادبی و کلاسیک هست و خواندنش سخت بود اما همین باعث شد که با داستان و زمانش ارتباط بیشتری بگیرم و در کل خیلی به دل من نشست 0 1 عرفان شریف نائینی 1404/5/31 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرسون 3.3 43 عاشقانه و فلسفی اعصاب خردکن و خسته کننده بود ولی ازش یاد گرفتم 0 0 عرفان شریف نائینی 1404/5/31 یک حکومت کوتاه و رعب آور جورج ساندرز 3.5 2 عجیب و جالب موضوع سیاسی ، اجتماعی و فلسفی شبیه به کتاب قلعه یا مزرعه حیوانات 0 0 عرفان شریف نائینی 1404/5/31 خاک آدم پوش ضحی کاظمی 3.2 1 نویسنده ایرانی و ژانر فانتزی تخیلی ریسکی بود که قبول کردم و اصلا ازش پشیمون نیستم شروع ارتباط گیری باهاش کمی سخت بود ولی به مرور به دلم نشست و از روند و پایانش لذت بردم 0 0 عرفان شریف نائینی 1404/5/31 قصه قسمت محمود فرجامی 3.5 1 مختصر و مفید داستانی ساده که در یک روز اتفاق میوفته 0 0 عرفان شریف نائینی 1404/5/31 شهر شرنگ امین حسینیون 4.0 2 یکی از بهترین کتاب هایی که خواندم ساده، روان، زیبا و جذاب بهترین گزینه برای شروع کتابخوانی برای من نسخه ایرانیزه و غیر تخیلی کتاب عامه پسند بوکوفسکی بود 0 0