یادداشتهای مطهره متقیان (10) مطهره متقیان 1401/9/23 اطلاعات دو و میدانی انجمن دوومیدانی انگلستان 3.0 1 ورزش یک مقوله ایست که ما خیلی کمرنگ بهش نگاه میکنیم....دومیدانی مادر همه ورزش هاست....و ازآنجایی که من مادر هستم و عاشق مادرها این ورزش رو دوست دارم☺️😍اگه بخوام جدی صحبت کنم...اگه مثل من به ورزش خاصی علاقه مندید و انجام میدید....به غیراز انجام دادنش بهتره درموردش مطالعه هم داشته باشید...غیراز آمادگی جسمانی آمادگی روانی هم پیدا کنید....دو میدانی رو بهتون پیشنهاد میکنم که با دویدن هم جسمتون تقویت میشه هم اراده و روحتون...البته باخواندن این کتاب اطلاعاتتان بالا میره..موفقیت نوش جانتون 0 14 مطهره متقیان 1401/9/23 حدیث شناسی: کلیات، تاریخ حدیث جلد 1 غلامرضا نصیری 5.0 1 این کتاب جزو دروس حوزه بودو مجبور بودیم بخونیم و امتحانش رو هم بدیم....اماااا....کتابی هست برای کسی که عاشق سلسله مراتب حدیث و کلا تاریخ احادیث...و کلا اینکه چجوری احادیث به دست ما رسیده یا سنه بودنش برچه اساسه...خلاصه من که لذت بردم از مطالعه اش...پیشنهاد میکنم بخونید و با اعماق وجودتون لذت ببرید 0 7 مطهره متقیان 1401/9/23 مطلع عشق: گزیده ای از رهنمودهای حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای به زوجهای جوان سیدعلی خامنه ای 4.4 18 من قبل ازدواج با همسرم...دوتایی این کتاب رو خوندیم....و خیلیییییی در روابط طرفین بعداز ازدواج متاثر بود...پیشنهاد میکنم بخوانید و لذت ببرید 0 6 مطهره متقیان 1401/9/23 شیدای شهادت: زندگینامه و خاطرات شهید اسماعیل سریشی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 5.0 1 تو سن پانزده سالگی بودم....دغدغه اون زمانم پیدا کردن قهرمان های کشورم بود....از شهید تورجی زاده شروع کردم و...یکی یکی رفتم و رفتم تا رسیدم به داداش اسماعیل...اون زمان داداش اسماعیل برام یه چیز دیگه ای بود....چون من که دهه هفتادی بودم نزدیک تر بود....یک شهید دهه شصتی برا من که قهرمانانم از دفاع مقدس بودن...پیدا کردنش برام مثل نور تو آسمون بود....شهدای دفاع مقدس روی چشمم جا داشتن ولی با داداش اسماعیل احساس نزدیک تری داشتمچون به زمان من نزدیک تر بود....هنوزه که هنوزه بعد ده پانزده سال باز موقع حرف دل که میشه حاجت باشه یا یه دردو دل سراغ داداش اسماعیل رو میگیرم....پیشنهاد میکنم بخونید....شناختن همچین شخصیت هایی رزق هست برامون 0 2 مطهره متقیان 1401/9/23 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.6 273 یکماهه هست که تمام کردم کتاب رو...اما میدونم سالیان زیاد هم ازعمرم بگذره درحیرت صبر و بزرگی این مادر شهید میمونم....من خودم یک مادرم....خودم دوفرزند پسردارم...تصور این همهههه صبر دربرابر این مصیبت...ازدست دادن فرزند...حتی در راه دین...برایم سخته..... انشاالله خداقسمتم کنه تا از نزدیک بوسه بر پای این مادر بزرگواربزنم 0 11 مطهره متقیان 1401/9/23 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 218 آدم وقتی توی شرایط خاص قرار میگیره....دنبال یکسری آدم های میگرده عین خودش....تا به خودش بگه ببین تو فقط تو این شرایط نیستی خیلی ها عین تو بودن....منم وقتی تو شرایطی بودم که برام تحملش سخت بود...باخوندن این کتاب به خودم گفتم ببین مطهر بودن کسانی که مثل تو تحمل کردن..صبر کردن...جالب بود برام اینکه....رابطه عاشقانه فرزانه و شهید عین منو همسرم بود....با خط به خط کتاب زندگی کردم...گریه کردم....میفهمیدم فرزانه را..اون اظطراب..اون دلهره...من هم از روزی که ته قصه زندگیم مثل فرزانه بشه میترسیدم و میترسم و خواهم ترسید....اما توکل باعث ارامشه....این کتاب سرشارازدرس زندگی و فداکاری و وفاداریه 0 9 مطهره متقیان 1401/9/22 آشتی با خدا از طریق آشتی با خود راستین اصغر طاهرزاده 4.8 6 همینو بگم که من با این کتاب باورهام رشد کردن ...این کتاب درون قلبم طعم عاشقی با معبود را چشاند....هنوزم که هنوزه باز مرورش میکنم....بدون اغراق بگم شاید تا الان طی چندسال نزدیک بیست بار ازاول خواندم و لذت بردم 0 13 مطهره متقیان 1401/9/22 سلام بر ابراهیم: ادامه زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی جلد 2 گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 214 نمیدونم چجوری بگم یا اصلا چجوری بنویسم....آنقدر این کتاب فوق العاده بود که من به شدت متاثر شدم...من غرق در انسانیت و عبد بودن شهید شدم 0 14 مطهره متقیان 1401/9/22 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 286 دیروز توسط یکی از دوستانم بااین کتاب آشنا شدم....هنوز قسمت نشده که تهیه کنم و بخونمش...اما خیلی مشتاقم بتونم مطالعه کنم....یعنی واقعا برام جالبه یک دختر بتونه در یک کشور دیگه آنقدر قشنگ از حجاب و اسلام ما دفاع کنه و ترویج بده....مشتاقم بخونم و الگو برداری کنم 0 8 مطهره متقیان 1401/9/22 مگر چشم تو دریاست! روایت مادر شهیدان محمد، عبدالحمید، نصرالله و رضا جنیدی بتول جنیدی 3.3 13 همیشه بخاطر شرایط زندگیم دنبال کتابی بودم که یکمی شبیه شرایطم و دغدغه هایم باشه و کتابی که صبر استقامت و بردباری پدران و مادران برای رسیدن به یک هدف والا رو برام تجسم کنه....کتابی که بتونم باهاش همزاد پنداری کنم....این کتاب دقیقا همون کتابیست که میتونم درس زیادی ازشخصیت اصلیش بگیرم....فوق العادست.بهتون پیشنهاد میکنم بخونیدش 0 3