یادداشتهای معصومه ولی پور (5) معصومه ولی پور 1403/1/1 کی بود؟ کی بود؟ بلند بود، قدش هزار و چند بود: طبیعت مهشید دانشیان 4.5 2 شعرهای آقای ناصر کشاورز برای بچه ها تصویر سازی می کند و مخصوصا بچه های کوچکتر ضمن لذت بردن از شعرها، دایره واژه گانشون افزایش پیدا می کند تصاویر کتاب هم فوق العاده بودند.یک ستاره کمتر بخاطر اندازه کتاب که فکر می کنم برای بچه های کوچکتر بهتره یک مقدار بزرگتر و جنس مقاوم تری داشته باشد، که خودشون به راحتی کتاب را ورق بزنند و تماشا کنند. 0 1 معصومه ولی پور 1402/3/13 دختری که باغ را سرسبز کرد کتی اسمیت میلوی 4.2 14 خوب بود مخصوصا تصویرگری عالی بود ولی انتظارم از متن و ترجمه بیشتر از اینها بود 0 12 معصومه ولی پور 1402/3/13 دنیا از آن ور ( کتاب راهنمای کاشفان دنیا ) جلد 1 منصوره مصطفی زاده 4.4 16 دخترم عاشقش هست و از خواندش لذت برد خودم هم برام جالب بود چالش هایی که نه تنها بچه ها را بلکه بزرگترها را هم درگیر می کنه. از نویسنده اشم هم که دیگه نگم🤗 0 9 معصومه ولی پور 1402/3/13 خانم بریج، معلم گیج جلد 1 دن گاتمن 4.4 7 بچه ها از خواندش لذت می برند 0 4 معصومه ولی پور 1402/3/13 کاپیتان زیرشلواری و خشم خانم خوش پوش خبیث دیو پیلکی 5.0 1 دخترم باهاش غش غش خندید بنظرم مورد پسند خیلی از بچه ها در رده سنی خودش باشه 0 3