یادداشتهای 𝕹𝖆𝖗𝖌𝖊𝖘𝖘 (5) 𝕹𝖆𝖗𝖌𝖊𝖘𝖘 1404/5/19 کارناوال شوم ریچارد دنی 3.7 35 میشد بهتر از این هم باشه کاشکی انقدر زود تمومش نمیکرد و هیجانش هم بیشتر بود انگار نویسنده عجله داشت کتاب رو زود تموم کنه 0 2 𝕹𝖆𝖗𝖌𝖊𝖘𝖘 1404/5/2 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 110 این کتاب جذاب درباره یک زن به نام نور سید که از زندگیش راضی نیست و میخواد خودکشی کنه ولی خودش رو در یک کتابخانه میبینه ، میتونه زندگیهای دیگهای رو تجربه کند و ببین اگر انتخابهای متفاوتی کرده بود زندگیش چگونه میشد ، ولی فهمید که اگر کمی در زندگی خودش صبر میکرد و ناامید نمیشد به نتیجه خیلی خوبی میرسید. کتاب واقعا حس خوبی داشت. مخصوصاً اینکه خیلی از ما بخشی زیادی از روزمون رو در حال حسرت خوردنیم ، و به این فکر میکنیم ، که اگر فلان کارو کرده بودیم الان جای بهتری بودیم . اما این کتاب با بیان خیلی ساده به ما میگه که حسرت خوردن جوری روی زندگی ما تاثیر میذاره که مانع از زندگی میشیم 0 3 𝕹𝖆𝖗𝖌𝖊𝖘𝖘 1404/1/25 دختری آن سوی ستاره ها ال.بی. آن 3.8 8 کتاب دختری آن سوی ستاره ها واقعا داستان قشنگ و جذابی داره و خیلی خوب میشه با شخصیت اصلی ارتباط برقرار گرفت بنظرم نوجوونایی که مثل من عاشق رمان های فانتزی و ماجراجویی هستن حتما بخوننش 0 4 𝕹𝖆𝖗𝖌𝖊𝖘𝖘 1403/10/25 سفر به قلعه خورشید رقیه بابایی 4.1 7 وقتی بتونی زندگینامه امامی رو به این زیبایی و روونی و به صورت رمان در بیاری قطعاً کتاب خوبی میشه با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 9 𝕹𝖆𝖗𝖌𝖊𝖘𝖘 1403/10/25 کتابخانه ارواح ریچارد دنی 3.8 109 نوشته های سایمون واقعا آدم رو جذب میکرد و مخصوصا فصل حمام خون خیلی ترسناک و قشنگ بود 1 14