یادداشتهای زینب الباجی (2) زینب الباجی 1404/5/13 جسدی در کتابخانه آگاتا کریستی 3.7 22 اولین کتابیه که از آگاتا میخونم . همون طور که از اسمش معلومه داستان در مورد یک قتله. در طول رمان همش فکر میکردم که تا ته کتابو فهمیدم، اما در انتها کتاب خلاف تصورم تموم شد و عجیب بود، با وجود اینا مغزمم رگ به رگ نشد. خیلی برام هیجان انگیز و قوی نبود با وجود اینها کنجکاویِ این رو داشتم که انتهاشو بفهمم چون کتاب داشت تموم میشد و به نظر میرسید هیچ سرنخی وجود نداره. زیاد بودن شخصیتهاش خیلی کلافم کرد ولی به صورت کلی از خوندنش هم پشیمون نیستم هم لذت بردم❤️ ( حتما شخصیتهارو با نام کامل یادداشت کنید. ) 0 10 زینب الباجی 1404/4/15 اتاق افسران مارک دوگن 3.8 15 اتاق افسران اثر مارک دوگن. من این کتاب رو با بچه ها همخوانی کردم. ۱۴۲ صفحهس از نشر چشمه و مربوط میشه به دوران جنگ جهانی اول و در مورد یک مهندس نظامیی که راهی جنگ میشه و یک سری اتفاقات براش میوفته. این کتاب یه دیدگاه ضدجنگ داره و نویسنده در خلال ۱۴۲ صفحه خیلی خوب تونسته چهره وحشتناک و زشت جنگ رو به نمایش بزاره. و خب باعث میشه از یه دیدگاه جدیدتری به بعضی از مسائل نگاه کنید، از مسائل کوچیک گرفته تا بزرگ. و خب نویسنده کاراکتر پردازیه قوی داشت و فضاسازیش عالی بود . به نظرم افرادی که به بحثای سیاسی، نظامی، تاریخی و جنگی علاقه دارن حتما باید این کتاب رو بخونن. 0 14