یادداشتهای زهرا علی اکبری (4) زهرا علی اکبری 1402/7/5 7 ج ن امید کوره چی 3.8 52 بدیهیه که شما برای اینکه از داستان این کتاب لذت ببرید، به یک ذهن علاقه مند به فانتزی و خیالپردازی نیاز دارید. کتاب خیلی جذاب شروع میشه اما ممکنه اواسط داستان یه کم گیج و البته خسته بشید. اما خوندنش رو رها نکنید. قطعا ادامه داستان ناامیدتون نمیکنه. اگه توصیفات نویسنده از موجودات ماورائی رو تصور کنید، ممکنه یه کوچولو بترسید :*) باید اعتراف کنم که اول فکر میکردم وِردهای کتاب واقعین و نمی خوندمشون تا اثر نداشته باشه :))) و نکته آخر اینکه بعضیا میگن این مجموعه کتاب، هری پاترِ ایرانیه، که باید بگم خیر. ماهیتا بسیار متفاوتن! 2 11 زهرا علی اکبری 1402/7/5 هفت دختران آرزو محمدرضا یوسفی 3.5 1 خب این کتاب مربوط به دوره نوجوونی من میشه و از نمایشگاه کتاب خریدمش. نثر خیلی روون و داستان جذاب و ایرانیای داره. برای اینکه حالم رو توی اون سن خوب کنه و همچنین وقتی تو کتابخونم میبینمش لبخند بزنم، کافیه. و کاش بهخوان عکس زیبای جلدش رو هم برامون بارگزاری میکرد. 0 5 زهرا علی اکبری 1402/7/1 غرور و تعصب جین آستین 4.0 139 باید اعتراف کنم که فیلمش رو چندین بار دیده بودم و البته این روند هنوز هم ادامه داره :) ؛ اما وقتی کتاب رو خوندم متوجه شدم فیلم فقط ۲۰ درصد از کل ماجرا بوده. جزئیات فوق العاده و توصیفات بینظیر، میتونه جوری باعث حس آمیزی بشه که انگار خواننده هم جزئی از فضای داستانه و داره از نزدیک اتفاقات رو میبینه و شاید بیراه نباشه که بگم موقع خوندنش انگار با داستانش زندگی کردم... 1 15 زهرا علی اکبری 1402/7/1 بینوایان ویکتور هوگو 4.7 16 همینطور که معلومه هنوز کامل نخوندمش اما باید اقرار کنم که این ترجمه خیلی روون و دلنشینه. چیزی که یه کم حوصلهمو سر برد، پرداختن بیش از اندازه به اسقف بود. البته این مسئله برای نویسنده مهم بوده و قطعا هدفی رو دنبال میکرده اما حدود ۸۰ صفحه در مورد خوبیهای یک نفر صحبت شده بود و این برای من خسته کنندهست. و البته منصفانهش اینه که توصیفات این ۸۰ ص، مهارت نویسندگی ویکتور هوگو رو به رخ میکشه. این یادداشت زمانی که کل کتاب رو بخونم قطعا ویرایش میشه :) 4 25