یادداشتهای سیدرضا نژادموسوی (4) سیدرضا نژادموسوی 1404/1/21 مقدمه ای بر روان شناسی صنعتی - سازمانی ( با رویکرد عملی) علی افشاری 0.0 1 “رویکرد عملی” ظاهرا فقط در حد ۲ تا کلمهست برای روی جلد. کتاب کاملا تئوری بود و اصلا انگار انتزاعی! نه مثالی نه داستانی نه حتی موقعیت فرضیای! هیچی نداشت. یه سری نوشته روی یه سری کاغذ. حیف وقت 0 0 سیدرضا نژادموسوی 1403/12/30 وای بر مغلوب غلامحسین ساعدی 3.6 2 اولین تجربه از خواندن قلم ساعدی. داستان طوریه که هرکسی از ظن خودش یار میشه باهاش. شخصیت ها مرتب و تمیزن. از خانم که ظاهرا اختلال دو قطبی داره تا مرد جوانی که همیشه مردده بین رفتن و ماندن. 0 2 سیدرضا نژادموسوی 1403/12/29 چیزی برای از دست دادن ندارید، جز جان هایتان سعاد العامری 3.6 13 اگر کتاب رو به سه بخش تقسیمکنیم بخش اول کتاب خوب شروع میشه. بخش وسطی میتونست بهترین بخش باشه و بهتر روایت کنه وضعیت کارگران رو و بخش آخر چیزیه که انتظار داریم (از اونجایی که نویسنده خودش فلسطینیه)، مقایسه های تمیز، توصیف احساسات جمعی فلسطینیها 0 2 سیدرضا نژادموسوی 1403/12/23 مرگ و دختر جوان آریل دورفمن 4.1 10 این اولین تجربه من از خوندن نمایشنامه بود. به اندازه بود نه شاخ و برگ زیادی نه بیشاز حد کوتاه. (این برای بار سومه تلاش میکنم یادداشت بنویسم. بهخوان برنده بدترین زیرساخته) 0 3