یادداشتهای roya (4) roya 2 روز پیش مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 320 کتابه خوبی بود باهاش حال کردم... روند داستان بسیار کند پیش میره و نیاز به صبر بالایی داره اما پایانش از چیزی که انتظار داشتم بهتر بود... حتما در آینده کتاب های بیشتری از این نویسنده میخونم👍✨ 0 0 roya 5 روز پیش قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 207 با تمام وجود به این کتاب عشق ورزیدم و تو دو روز خوندمش🫠 با اینکه میگفتن غرور و تعصب قشنگ تره ولی من اینو واقعا ترجیح دادم و بهتر باهاش ارتباط گرفتم... من تونستم اونارو تو تک تک لحظات ببینم. اینقدر سر این کتاب ذوق کردم و خوشحال بودم که دلم نمیخواست تموم بشه:)))) کاش میشد حافظم پاک بشه دوباره بخونمش:)))) 0 0 roya 5 روز پیش بادام وون پیونگ سون 3.9 285 خیلی قشنگ بود و باعث شد قدر زندگی خودم و احساساتم رو بدونم و اونارو سرکوب نکنم و بابت اینکه خدا بهم عقل و احساس داده شکرگزار باشم...:) 0 1 roya 5 روز پیش گتسبی بزرگ اف. اسکات فیتزجرالد 3.5 111 خیلی قشنگ بود واقعا... اون جاییش که گتسبی مرد تا چند دقیقه تو شوک بودم خیلی ناراحت شدم براش... با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0