یادداشتهای محمد بهمنی (6) محمد بهمنی 1403/12/19 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.8 111 این کتاب رو بیش از یک بار باید بخوانید . نحوه روایت به گونه ای هست که انگار راوی در خواب تب آلودیست و هذیان می گوید . ملغمه ایست از قطعه های پاره پاره یک سرگذشت که هر بخش آن بصورت جداگانه و خارج از سیر زمانی اصلی خود آشکار می شود . باید همه کتاب را بخوانید تا این سرگذشت را بدانید و بعد از نو بخوانید تا جوهر کتاب را بفهمید . این در هم آمیختگی و بی نظمی فکری تب آلود هذیان وار بخوبی حال گوینده ی عاشق این سرگذشت را می نمایاند . پسرکی که بعد از سالها هنوز در تب این عشق می سوزد و از دست می رود . درضمن هلیا نام نوی زیبایی بود برای زبان فارسی که در این کتاب آفریده شد . و انعکاس تکرار این نام در متن زیباییش را دو چندان می کند . 0 0 محمد بهمنی 1403/12/17 دل سگ میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 3.9 60 بولگاکف بسیار هوشمندانه وضعیت اسفناک سیستم سوسیالیست شوروی رو به تصویر می کشه و وضعیت اسفناک فاضلاب فقر ، عقب ماندگی و بی سوادی-بی فرهنگی که از چاه روسیه کمونیستی سر بر آورده رو به خوبی نشون می ده 0 0 محمد بهمنی 1403/12/17 سرآغاز بنیاد کهکشانی آیزاک آسیموف 5.0 1 داستان شما رو تا آخر به سمت خودش می کشه نقاطی وجود داره که شما واقعا یکه می خورید و پر از حس هیجان می شید . همراه با کاراکتر ها شما هم شگفت زده خواهید شد . 0 0 محمد بهمنی 1403/12/17 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 91 یک شاهکار از اونهایی که تا آخر تاریخ خواهند درخشید 0 0 محمد بهمنی 1403/12/17 پارسیان و من؛ کاخ اژدها جلد 1 آرمان آرین 4.1 15 شروع خوبیه برای پیدایش سبک ادبی تخیلی-حماسی-تاریخی در ادبیات فارسی . بنظرم آقای آرین به خوبی تونسته بود فضایی خلق کنه که مخاطب کشیده بشه برای خوندن ادامه داستان . شما حتی اگر آشنایی کاملی با جزئیات اصلی داستان طبق شاهنامه داشتید ، باز هم مشتاق بودید داستان رو تموم کنید . امیدوارم یکسری عناصر که بصورت مجهول و معماگونه در داستان قرار گرفته بود توی ادامه داستان در دو جلد بعدی برام شفاف بشه و در روند داستان مهم پاشون وسط کشیده بشه چون در غیراین صورت با کتاب طرف بودم که اجزای اضافی غیر استفاده شده داشته . در مجموع ارزش خوندن بالایی داره . 0 21 محمد بهمنی 1403/12/7 آسیموف در آغاز جلد 1 آیزاک آسیموف 3.7 2 در مقایسه با داستان های بلند آسیموف این کتاب که مجموعه داستان های کوتاه ابتدای کار اوست شبیه به دست گرمی هایی ناشیانه است . این کتاب مناسب کسانیست که هوادار آیزاک آسیموفند و برای افرادی که تنها به دنبال داستان هایی جذاب هستند چندان خوشایند نیست . 0 0