یادداشتهای محیاسادات زارع (6) محیاسادات زارع 1404/4/21 ماجراهای کلاس پرحاشیه محمدحسین حاجی علیان 4.5 22 کلاس عجیب و غریب با درس های عجیب وغریب از درس ورزش و خیاطی گرفته تا درس داروشناسی وسبزیجات شناسی که همه اش به نماز مربوط میشه مناسب برای کسانی که از نماز دلسرد شده اند 0 3 محیاسادات زارع 1404/4/21 شبیه مریم اکرم صادقی 3.9 46 دختر نوجوانی که از نوبه آمده بود... درد ورنج بسیاری را تحمل کرد... از اسارت خسته شده بود ... فرار کرد ولی گیر افتاد ... ودر آخر شد فضه،خادمه حضرت زهرا "س". با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 4 محیاسادات زارع 1404/4/20 قهرمانان کربلا : اسلم ترک منصوره مصطفی زاده 4.3 6 عالی . کلمه مناسبی برای توضیح دادن ندارد. ممنونم از خانم منصوره مصطفی زاده که در باره ی همچین مرد بزرگوار نوشته اند 0 3 محیاسادات زارع 1402/6/5 زینب (س): زنی که هیچ مصیبتی او را نشکست منصوره مصطفی زاده 4.5 8 من توی این کتاب متوجه شدم که حضرت زینب س یک قهرمان بوده .هر زنی میتونه مثل حضرت زینب س یک قهرمان باشه.من از خانم مصطفی زاده تشکر میکنم که این کتاب خوب و زیبا را نوشته است. 0 3 محیاسادات زارع 1401/1/31 خدا چیه؟ کیه؟ کو؟ غلامرضا حیدری ابهری 4.7 1 این کتاب را حتما بخوانید این کتاب به شما یاد میده که خدا کیه و چه چیزهایی آفریده 2 11 محیاسادات زارع 1401/1/31 پاداش دوستی طاهره رضوانی طیب 5.0 1 در مورد پسری هست که در یک روستا زندگی میکنه که پادشاه بدی دارد... ما میتونیم دوست های خوب را بشناسیم 0 6