یادداشتهای فاطمه تنها (3) فاطمه تنها 1403/1/22 شرط بندی آنتون چخوف 4.2 39 جذاب و روشن و خواندنی بود. خواندن این کتاب باعث شد به دیگر کتاب های این نویسنده هم سر بزنم. پیام کتاب های چخوف آدم را به فکر می اندازد تا از خودش بپرسد " کجای این دنیا هستم؟!" 0 6 فاطمه تنها 1402/7/14 مهارت هایی برای چهارده ساله بودن: تلاشی برای فهم سوره های مبارکه غاشیه، بلد، ماعون و مطففین مناسب برای پایه هشتم فاطمه متاله 5.0 1 بیان روان و امروزی سوره هایی از قرآن را در مجموعه این کتاب ها می توان خواند. متن ملموس است و استفاده از تمثیل های روزمره، نزدیکی سوره را با فرد افزایش می دهد؛ و به او فرصت زندگی با نشانه هایی پر نور را می دهد✨ 0 1 فاطمه تنها 1402/5/9 منظومه ظهر روز دهم قیصر امین پور 4.4 1 همیشه این موقع از سال، انگار کتاب چنگی به قلب آدم می اندازد و برای نمی دانم چندمین بار آدم را وادار به خواندن می کند. البته خواندن نه، گوش دادن! هر بار که پای این شعر می نشینم، حرف های تازه ای میشنوم! قلم شاعر، پر از کلامِ جان نشین است. روحشان قرین رحمت باد با خود این صدا را برد و صدای او به سقف آسمان ها خورد باز هم برگشت: «هست آیا یاوری ما را؟» 0 3