یادداشتهای وجیهه موسوی (5) وجیهه موسوی 1402/12/28 خوب گوش نمیدهی کیت مرفی 3.5 2 شاید دوستانی داشتهاید که با آنها احساس صمیمیت میکنید، حتی اگر مدت طولانی باشد که با یکدیگر حرف نزده باشید به دوستی خود ادامه میدهید گویی که هرگز از هم جدا نیستید. به گفتۀ دانبار، چنین دوستیهایی از طریق گوش کردن گسترده و عمیق در مقطعی از زندگی شما ایجاد میشوند، معمولاً در طی دورهای که رابطۀ عاطفی بین شما شکل میگیرد #بریده کتاب 0 0 وجیهه موسوی 1402/12/21 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 76 سلام نویسنده که خود شخصیت اول کتاب است ، بخوبی سختی ها و ترس ها ی جنگ را بیان کرده... 0 0 وجیهه موسوی 1402/12/16 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 206 بسیار خوب بود که از نزدیک با زندگی شهید مدافع حرم آشنا بشم 0 0 وجیهه موسوی 1402/12/14 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.5 69 سلام تجربه خوبی بود و نشان دهنده «ما میتوانیم» است کاش میتونستیم ما هم بازدید کنیم از این شرکت 0 0 وجیهه موسوی 1402/12/11 شنبه آرام؟ محمد مهدی بهداروند 4.3 29 سلام من با خوندن این کتاب این درک را داشتم که میشه با مطالعات منسجم حتی اگر آکادمیک نباشند در رشد و پیشرفت علمی گامهای بزرگ برداشت... خیلی کتاب و دوست داشتم. 0 5