یادداشتهای سحر توکلی (6) سحر توکلی 1404/3/2 از آندریا کمک بگیر نوئل آیلی 4.5 1 کتاب جالبیه و داستان متفاوتی داره...ولی به هیچ عنوان معمایی نیست چون همه چیز تو همون چند صفحه اول مشخص میشه...بیشتر یه داستان درامه ولی اونقدری جذاب هست که نتونید کتاب رو زمین بذارید من خودم تو دو روز تمومش کردم. خوندش رو توصیه میکنم...ترجمه هم روون و خوب بود 0 4 سحر توکلی 1404/2/27 سادی کورتنی سامرز 4.1 3 کتابی زیبا و غم انگیز....خیلی دوستش داشتم🥺 0 3 سحر توکلی 1404/2/19 مبادله قتل استیو کاوانا 4.0 5 بالاخره بعداز مدتها یه کتاب جنایی معمایی جذاب خوندم...کشش و هیجان کتاب بالا بود و اصلا هم اضافهگویی نداشت. بعضی از معماهاش رو راحت میشد حدس زد ولی با اینحال هیچی از هیجان بعدش کم نمیکرد...به تمام جناییخوانهای عزیز خواندن این کتاب رو توصیه میکنم. 0 0 سحر توکلی 1404/2/18 آن دختر روت ویر 4.1 5 روث ور یکی از نویسندههای موردعلاقهام تو ژانر جنایی معماییه، ولی این کتاب و کتاب بازی دروغ به نسبت بقیه کارهاش ضعیف و قابل حدس بود...ولی از اونجایی که یه مقدار از داستانهایی که بین چندتا دوست داخل یه اکیپ میوفته و رازهای بینشون خوشم میاد کتاب رو تا آخر ادامه دادم ولی در کل کتابی نیست ک بخوام یه مدت دیگه دوباره بخونمش 0 2 سحر توکلی 1404/2/18 سلام غریبه کاترین سنتر 4.3 4 یک کتاب عاشقانهی شیرین و آموزنده که به سختی میتونین زمین بذارینش...من زیاد کتابهای رمنس نمیخونم...هرازگاهی به عنوان زنگ تفریح یکی دوتا میخونم ولی واقعا از خوندن این کتاب خوشحالم. 0 0 سحر توکلی 1404/2/13 وسوسه های کوچک کیم ال. اسلیتر 3.5 10 نسخهی صوتی کتاب رو گوش دادم...ترجمه خوب و روان بود، خوانش و صدای راوی هم عالی بود ولی خود کتاب چیز خاصی نداشت...نه پلات توئیستی نه هیجانی. شاید اگر کتاب چاپی یا فایل الکترونیکش رو میخوندم نصفه رهاش میکردم ولی به خاطر خوانش خوب خانم فاطمه صداقتی تا انتها گوشش دادم 0 4