یادداشتهای کسرا حسین پور (4) کسرا حسین پور 1403/12/16 فارسی شکر است سیدمحمدعلی جمالزاده 4.0 18 معرکه بود ولی یکسری مشکلات داشت به گمان من. ولی زیبایی داستان توجهات رو از روی این اشکالات بر میداشت. از نظر اجتماعی درک نویسنده بسیار بالا بود و آدم را به حیرت وا میداشت 0 3 کسرا حسین پور 1403/12/16 داش آکل صادق هدایت 3.8 22 بی نظیر. به شخصه کسی بودم که نسبت به هدایت جبهه داشتم ولی با خواندن این متن نظرم به کل عوض شد 0 3 کسرا حسین پور 1403/12/3 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 166 آنقدر خوب بود که نمی دونم اصلا چی بگم ولی مقدمهی آقای پناهیان مربوط نبود. چاپ بسیار عالی بود 1 5 کسرا حسین پور 1403/11/27 پژوهشی درباره امام مهدی (ع) سیدمحمدباقر صدر 4.3 9 کتاب بسیار عالی بود ولی برای کسی است که گمان می کند هیچ چیزی وجود ندارد که زیر تیغ جراحی نرود و با علم تجربی و ریاضی اثبات نشود. در این کتاب محمد باقر صدر تلاش می کند تا تا غیبت امام زمان را با علم اثبات کند که به گمان من ناکام بود در این مورد. محمد باقر صدر در این کتاب به سوالات متداول درباره عجایب غیبت و شبهات متفاوت در رابطه با امام مهدی(عج) پاسخ می دهد که کاملآ فرد خواننده را به اقناع فکری می رساند جز در مواردی که به اثبات علمی آن پرداخته شده است 0 4