یادداشتهای محمدمهدی مسعودیان (4) محمدمهدی مسعودیان 1402/2/24 مردگان باغ سبز محمدرضا بایرامی 4.2 15 این کتاب به توصیه یکی از دوستانم و بعد از شنیدن تعریف رضا امیرخانی از این کتاب خوندم. رمان جذاب و خوبی بود. قلم نویسنده بعضی جاها شبیه به رضا امیرخانی هست، بعضا جملات طولانی که ممکنه نیاز بشه دوبار بخونیشون. بعضی از اصطلاحات و تعابیر ترکی پیوند با داستان رو برای ترک زبانان راحتتر و دلپذیر میکنه. در یک کلام رمان دوست داشتنی بود 0 0 محمدمهدی مسعودیان 1402/2/24 آسمان آبی شب عباس قاضی زاده 3.0 2 خوندن این کتاب رو پیشنهاد نمیکنم. توصیف زیاد و بیان تمام جزئیات واقعا میتونه یک نوشته رو جذاب و خوندنی کنه، اما به شرط اینکه بیان جزئیات با جذابیت و هنرمندی همراه باشه. همراه شدن با داستان کتاب واقعا سخت بود برام و به نظرم حتی نوسینده کتاب متوجه این موضوع هست که همراهی با داستان سخته و با استفاده از بعضی از تعابیر خاص (تکان دان گوشت لخت در دهان = حرف زدن) می خواد خواننده رو به وجد بیاره که موفق نبوده به نظرم 1 2 محمدمهدی مسعودیان 1401/11/17 نخل و نارنج یامین پور 4.4 191 روایت روان و دلنشینی از شیخ مرتضی انصاری هست. وحید یامین پور فارغ از مشخصات چهره سیاسی که در جامعه داره، به نطر میرسه قلم خوبی برای نوشتن داره. از این که یامین پور داره کتاب مینویسه خوشحالم و فعلا طرفدار کتاب هاش هستم. 0 2 محمدمهدی مسعودیان 1401/11/17 جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستان رضا امیرخانی 4.3 82 خواندن سفرنامه از لذتبخشترین نوع کتاب بوده برای من، مخصوصا زمانی که با قلم رضا امیرخانی نوشته شده باشه. بعد از خوندن این کتاب واقعا دوست داشتم به کشور افغانستان سفر کنم. وقتی این کتاب رو میخونی انگار احساس هموطن بودن با این کشور رو داری 0 15