یادداشتهای Maryami.Gh (5) Maryami.Gh 1402/6/16 رهایی از رنج ها سیدمحمدباقر حسینی 4.4 2 کتاب جالبی بود دیدگاه جالبی از رنج هایی که در طول زندگی متحمل میشیم ارائه داده بود. ساده،روان و دوست داشتنی بود🌻 0 5 Maryami.Gh 1402/6/16 راز حیات برتر سیدمحمدباقر حسینی 5.0 3 کتاب جالبی بود و با زبان ساده دین و یه سری از مسائلی رو که از طریق دین به ما توصیه شده رعایت کنیم شرح داده و کمک کرده یه سری سوالای ذهنیمون برطرف بشه. برای من کتاب دوست داشتنی و جالبی بود🌻 0 2 Maryami.Gh 1402/6/16 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 215 یه کتاب روانشناسی با سبک نگارشی متفاوت و با قلم روان و جذاب پونه مقیمی عزیز😍 خوندش به من کمک کرد درک بهتری از انسان و احساساتش پیدا کنم و اینقدر زیبا به مسائل مختلف پرداخته بود که انگار کتاب ویژه برای من نوشته شده بود. پونه عزیز به موضوعاتی پرداخته که همه ی ما کم و بیش در زندگی خودمون اونها رو تجربه کردیم و میکنیم خوندن این کتاب جذاب رو به همه توصیه میکنم شاید باعث بشه تعریفتون از احساسات و همینطور زندگی و روابطتون با آدما تغییر پیدا کنه🌻 0 2 Maryami.Gh 1402/6/15 خودت را تباه نکن: فکر و خیال بس است، به زندگی ات برس گری جان بیشاپ 3.1 24 مختصر و مفید و بسیار صریح حقایقی رو گوشزد میکنه که خودمون ازشون آگاهیم اما بهشون بی توجه هستیم 0 2 Maryami.Gh 1402/6/15 مینیمالیسم دیجیتال: یافتن زندگی متمرکز در یک جهان پرهیاهو کال نیوپورت 3.9 18 یه کتاب فوق العاده برای کسایی که دغدغه مدیریت استفاده از سوشال مدیا رو دارن و متوجه شدن در اثر استفاده ی بی رویه و بی اراده از این فضاها دارن دچار افسردگی، کمبود اعتماد به نفس و خستگی ذهنی میشن. من خودم یکی از آدمایی بودم که به شدت غرق شبکه های اجتماعی بودم اما از یه جا به بعد حضور توی این فضاها برام تهوع آور شد و خیلی دغدغه شد برام استفاده ی خودم رو محدود کنم . این کتابِ بی نظیر به من کمک کرد به اون چه میخواستم برسم و رابطه ی خودم با سوشال مدیا رو از نو بسازم و در تصمیمی شجاعانه و کاملا آگاهانه اکانت اینستاگرام خودم رو حذف کنم بدون اینکه جای خالی اون رو حس کنم. این کتاب اینقدرررر برای من جذاب بود که در عرض ۱ ماه ۳بار خوندمش. راهکارهای فوق العاده ای داره. مطالعه ی این کتابِ مفید رو به همه ی دوستان توصیه میکنم 0 18