معرفی کتاب رهایی از رنج ها اثر سیدمحمدباقر حسینی رهایی از رنج ها سیدمحمدباقر حسینی 4.4 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 1 ناشر سلام سپاهان شابک 9789642183227 تعداد صفحات 196 تاریخ انتشار 1398/2/4 توضیحات کتاب رهایی از رنج ها، نویسنده سیدمحمدباقر حسینی. بریدۀ کتابهای مرتبط به رهایی از رنج ها Fatemeh_Helfi 1403/2/23 رهایی از رنج ها سیدمحمدباقر حسینی 4.4 2 صفحۀ 134 وقتی انسان طغیان کند وجودش سرد خواهد شد؛ روح انسان تاریک و سخت می شود و گرفتار هزاران گناه و بدبختی خواهد شد... 0 8 Danesh 1402/11/19 رهایی از رنج ها سیدمحمدباقر حسینی 4.4 2 صفحۀ 24 شما اگر ترجیح میدهید که انسان باشید، انسان یعنی رنج! 0 4 Fatemeh_Helfi 1403/2/13 رهایی از رنج ها سیدمحمدباقر حسینی 4.4 2 صفحۀ 56 انسان ها آزادی کامل در آزار یکدیگر ندارند؛ در واقع این که چهکسی در چه زمانی بتواند به دیگری رنجی را برساند؛ باید توسط خداوند متعال طراحی و اجازه داده شود. 0 3 لیستهای مرتبط به رهایی از رنج ها Noura 1403/1/29 معرفی شده توسط یک فرد خاص….🥰 4 کتاب کتاب های معرفی شده توسط خانم نوبخت🥲 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Maryami.Gh 1402/6/16 کتاب جالبی بود دیدگاه جالبی از رنج هایی که در طول زندگی متحمل میشیم ارائه داده بود. ساده،روان و دوست داشتنی بود🌻 0 5 Fatemeh_Helfi 1403/2/27 "لَقَد خَلَقنَا الاِنسانَ فیِ کَبَد" انسان را در رنج خلق کردیم. هیچ وقت از این دید به خلقت انسان و دلیلش نگاه نکرده بودم و واسم خیلی جالب بود و البته شگفت انگیز... کتاب رهایی از رنج ها خیلی خوب و روان به این موضوع پرداخته. اینکه ما دو نوع رنج خوب و بد داریم که به وسیله همین رنج ها مسیر زندگی رو تعیین میکنیم و متاسفانه خیلی اوقات با انتخاب رنج های بد زندگی رو برای خودمون سخت میکنیم و آخرتمون رو هم نابود می کنیم. با خوندن این کتاب هم با رنج های خوب و بد آشنا میشیم و هم با مدیریت رنج ها و لذت بردن از زندگی. 0 11