یادداشتهای سینا ملکی (6) سینا ملکی 1401/9/12 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 176 خیلی بیشتر از انتظارم عمل کرد ، دم نویسنده گرم ... 0 12 سینا ملکی 1401/8/5 دفترچه نیم سوخته یک تکفیری محمدرضا حدادپور جهرمی 3.3 4 کلا داستان های آقای جهرمی اطلاعاتی طوره و تا جایی که پرس و جو کردم و داخل کتاب هم گفته شده ، استناد به عملیات های اطلاعاتی و داستان های رخ داده در واقعیت هست ، عملا یک مستند ... این کتاب دو بخش داره که پیشنهاد میدم از دست ندید ، ما حالا حالا ها مونده تا خیلی از واقعیت های دنیا رو بفهمیم ... 0 6 سینا ملکی 1401/8/5 قصه دلبری: شهید محمدحسین محمدخانی به روایت همسر محمدعلی جعفری 4.0 94 خدا عاقبتون رو ختم به شهادت کن ... کتاب رو بخونید حالتون خوب شه نویسنده قلمش روان و گیراست ، کتاب رو توی مشهد تهیه کردم و توی زائر سرایی که با خانواده بودیم با اینکه واقعا خسته بودم تا نخوندم خوابم نبرد ... 0 2 سینا ملکی 1401/7/30 سمیولوژی تحجر داوود عرفانی فر 4.5 2 جلد کتاب به این تیرگی نیست 😅 ، کتاب خوبیه ولی نیاز به پیشنیاز هایی برای دانشتن داره ، ولی میشه حین خوندن هم با تحقیق یاد گرفت ، کتاب بررسی ریشه ای و با منابعی معتبر داره و سیر کتاب خیلی خوب و روان بیان شده 0 9 سینا ملکی 1401/7/30 بوف زرتشت: تاملی در زندگی و آثار صادق هدایت و فریدریش ویلهم نیچه عبدالرضا مسلمی 3.2 1 کتاب عمیق ، صریح و با استدلال بیان شده ، تمامی حرف ها با ذکر منبع و معتر هستن ، فقط کتاب برای کسایی که مطالعه در این زمینه ها نداشتن ممکنه سنگین باشه در کل کتاب خیلی خوب نوشته شده و نقد های به جایی داره . 0 1 سینا ملکی 1401/7/30 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن یامین پور 4.0 101 یکی از تاثیر گذار تریت کتاب هایی که تا الان خوندم ، نویسنده کتاب نگاه عمیقی به این سفر داشته ، خوشحالم با این کتاب آشنا شدم اگر شما هم به فرهنگ شرق آسیا علاقه دارید پیشنهادم اینه این کتاب رو بخونید 0 1