یادداشتهای سجاد کارگر (6) سجاد کارگر 1404/2/8 تعلیم و تربیت در اسلام مرتضی مطهری 4.4 20 بسیار کتاب پرنکته و با مباحث جذاب دینی که گره های فکری زیادی رو مخصوصا تو روش تعلیم و تربیت باز میکند و دید وسیعی به انسان در این زمینه می دهد. 0 2 سجاد کارگر 1404/1/2 فضیلت های فراموش شده: شرح حال حاج آخوند ملاعباس تربتی عارف فرزانه عالم وارسته و شخصیت کم نظیر تاریخ معاصر حسینعلی راشد 5.0 1 زندگی عالم و عارف بزرگ حاج ملا عباس تربیتی که واقعا نمونه کامل یک انسان واراسته هستش آدم رو شگفت زده میکنه و ابعاد زندگی و منش و رفتار ایشان به مثابه یک الگو میتونه مسیر درست رو برای ما شفاف کنه حتما پیشنهاد میشه بخونید 👌 0 1 سجاد کارگر 1404/1/1 نخبگان و تمدن سازی اسلامی: آنچه باید نخبگان،مسئولین و فعالان تربیتی بدانند سیدعلی خامنه ای 4.0 2 حضرت آقا از جوانی به قشر جوان و مخصوصا نخبه اهمیت زیادی میدادند و می دهند این کتاب باعث میشه بیشتر با گفتمان و دیدگاه ایشان از نخبه و نخبه پروری و همچنین توصیه های ایشان به نخبگان و چگونگی استفاده از این ظرفیت در کشور بیشتر آشنا شد. 0 1 سجاد کارگر 1403/12/14 تمثیلات سیاسی اجتماعی جلد 1 محمدصادق حائری شیرازی 4.8 2 واقعاً ذهن خلاقی میخواد که در قالب تمثیل موضوعات مختلف اخلاقی ، سیاسی و دینی به زیبایی بیان بشه 👌 از این جهت هم فهم کتاب راحته و هم خواندش شیرین 🌹 یک شاهکار از آقای حائری شیرازی 0 1 سجاد کارگر 1403/12/6 خشت نو جلد 1 محمد شهریاری 5.0 2 کتابی بسیار عالی و پر از نکات مهم و اساسی در زمینه مشکلات و مسائل آموزش و پرورش از بیانات مقام معظم رهبری که برای هر معلم دغدغه مندی پیشنهاد میشه 👌 نظم و ترتیب سرفصل های کتاب واقعا قابل ستایش هست ♥️ 0 1 سجاد کارگر 1403/7/19 مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری 4.5 32 آدم وقتی این کتاب رو میخونه در عجب میمونه که یک جوان ۱۷ یا ۱۸ ساله به چه بلندای فکری تربیتی و عقلی رسیده...هر چی بیشتر این کتاب رو مطالعه کنید نکات فکری و تربیتی جدیدی پیدا میکنین در این کتاب بارها چهارچوب تربیتی و همچنین نحوه مواجهه با افراد مختلف گفته شده که بنظرم هر کسی که در ساختار تربیتی کشور موثره باید حداقل یک بار این کتاب رو بخونه 0 3