یادداشتهای reyhaneh reyhani (5) reyhaneh reyhani 1403/10/16 چتر تابستان لیزا گراف 3.8 26 از نظرم از اون کتابایی بود که دوست داری ادامه بدی ولی خب میتونست ادامه داشته باشه و طولانی تر بشه ولی در کل در مورد دختری بود که برادرش مرده بود و اون خیلی به بیماری ها و اینجور چیزا اهمیت میده به قدری که اطرافیانش هم اذیت میشن و در مورد این دختر کتاب نوشته شده بود 0 0 reyhaneh reyhani 1403/10/14 مطلقا تقریبا لیزا گراف 4.2 20 انقدر جذاب بود که امروز نشستم و تمومش کردم داستان خواصی نبود ولی یه روال عادی و احساسی داشت 0 3 reyhaneh reyhani 1403/9/20 آتش ققنوس جلد 2 جنیفرچمبلیس برتمن 4.5 13 به نظر من کتاب بسیار جذابی بود از اون کتاب ها که دلت میخواد زود تر تموم بشن داستان در مورد دختری بود که تقریبا هر سال خونشونو عوض میکردند و به شهر های مختلفی سفر می کردند و حالا به سانفرانسیسکو سفر کرده بودند پس از جلد یک در جلد دو این دختر و دوستش سعی بر حل رمز ناگشودنی داشتند 11 2 reyhaneh reyhani 1403/9/6 باهوش کیم اسلیتر 3.8 11 کتاب تا اخرش برام جذابیتی نداشت ولی به اخراش رسید خیلی هیجانی بود 0 7 reyhaneh reyhani 1403/8/26 زمان کاغذی ملانی کانکلین 4.4 16 کتاب جالبی بود که انواع احساس ها درش پیدا میشد ذوق،نا امیدی،خشم،غم کتاب در مورد یه دختر بود به نام تایم که برادرش سرطان گرفته بود و مجبور شد دوست صمیمیش رو ول بکنه و به نیویورک بره و در اونحا کلی اتفاق مختلف براش میفته 0 2