یادداشتهای کتابنوش☕️📖 (7) کتابنوش☕️📖 1404/4/11 غرور و تعصب جین آستین 4.1 178 «زندگی چیزی فراتر از تصورات ماست؛ و شاید عشق بهترین معلم برای این درک باشد.» 0 1 کتابنوش☕️📖 1404/4/11 بابا لنگ دراز(عاشقانه های کلاسیک) جین وبستر 4.3 23 «من عاشق زندگیام... بعضی وقتها چنان از ته دل خوشحال میشوم که دلم میخواهد با تمام وجودم آواز بخوانم! احساس میکنم که تمام دنیا مال من است، همهی راهها به سوی من بازند و هر دری را که بخواهم میتوانم باز کنم. من به آینده فکر میکنم... به روزهایی که میآیند و پر از ماجرا هستند، و من آمادهام که با آغوش باز به استقبالشان بروم.» 0 1 کتابنوش☕️📖 1404/4/9 سفر روح: سیری در جهان های معنوی، دیدار از طبقات مختلف برزخ با هیپنوتیزم مایکل نیوتن 3.3 12 "روح ما هرگز تنها نیست، حتی در تاریک ترین لحظات، راهنمایی حضور دارد که بی صدا مراقب ماست" 0 2 کتابنوش☕️📖 1404/4/9 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.9 22 این کتاب رو دخترخاله ام برای قبولی دانشگاه بهم هدیه داده بود واقعا کتاب الهام بخشیه و ارزش چندین بار خوندن رو داره. تمام کتاب های این نویسنده حاوی محتوای ارزشمند و تاثیر گذار و تامل برانگیزیه. اما من کیمیاگر رو یک جور دیگه ای دوست دارم به همه پیشنهادش میکنم این کتاب رو بخونن 0 3 کتابنوش☕️📖 1404/4/8 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 245 قلبم با این کتاب فشرده شد💔 بسیار زیبا بود 0 3 کتابنوش☕️📖 1404/4/8 افسانه ی اکنون روت اوزکی 4.4 6 "موجودِ اکنون کسیه که در همین لحظه زندگی میکنه، یعنی من، تو و هر کدوم از ما که هست، بوده یا حتی خواهد بود. مثلاً من الان توی شهرک الکترونیکیِ آکیبا توی کافهای نشستم که پیشخدمتاش لباسای مدل قدیمی فرانسوی دارن، به ترانهی غمگینی گوش میدم که یه زمانی توی گذشتهی تو داره نواخته میشه که الانِ منه. دارم این چیزا رو مینویسم و دربارهی تویی کنجکاوم که یه جایی توی آیندهی من هستی و اگه الان داری اینا رو میخونی، احتمالاً تا حالا تو هم دربارهی من کنجکاو شدی…" 0 2 کتابنوش☕️📖 1404/4/8 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.2 165 «آزادی یعنی مسئولیت انتخاب؛ یعنی نتایج تصمیمهایت را بپذیری حتی اگر ویرانگر باشند.» کتابی گفتگو محور که ارزش چندین بار خواندن رو داره 0 2