یادداشتهای رضا شیخلر (44) رضا شیخلر 7 روز پیش شیوه های روابط موثر 101: آنچه هر رهبری باید بداند جان سی. ماکسول 4.0 2 کتاب مختصر و مفید که نکات کاربردی را بیان کرده در شاخههای اصلی که به ارتباط مربوط میشه نکات کلیدی که شایسته اجرا هستند و ساختار درختی کتاب بسیار کمک میکنه که یک خلاصه به صورت نقشه ذهنی به راحتی بشه تهیه کرد نقشه ذهنی که برای این کتاب تهیه کردم هم ضمیمه کردم 0 0 رضا شیخلر 1404/5/14 ایوان ملک: در نجف، معارفی پیرامون حرم مطهر امیرالمومنین (ع) جلد 2 ابراهیم دستلان 2.0 1 کتابی ساده و روان که در ابتدا احادیثی پیرامون عظمت و زیارت امیرالمومنین بیان میکنه و بعد خلاصه کوتاه از زندگی بزرگانی که در حرم دفن شدهاند و بیان میکنه کتاب در مجموع کوتاه و مختصر و مفید هست . خوندن این کتاب برای کسانی که به زیارت حرم حضرت امیرالمومنین رفتند میتونه مفیدتر باشه. 0 0 رضا شیخلر 1404/5/6 یک دنیا حال خوب با یک فنجان قهوه: سفر به دنیای عشق به خود با پنج دقیقه گفتگو در روز کریستن هلمستتر 0.5 1 عنوان کتاب برای من جذاب بود این که انگار با یک دوست بشینی و قهوه بخوری و اون دوست هم خود تو باشی. پس با تصور اینکه این عنوان میتونه چقدر ماجراهای شگفتی در پی داشته باشه به خوندن این کتاب ترغیب شدم. در فصل اولش تقریباً نکته خاص و متمایزی نسبت به بقیه کتابهای خودیاری ندیدم 0 0 رضا شیخلر 1404/5/5 چهل جرعه نور: شبکه ای از آیات و روایات منتخب در مورد زندگی عبدالحمید واسطی 4.5 1 احادیث کوتاه گویا و راهبردی هستند. نگاه راهبردی نویسنده باعث شده که احادیثی انتخاب کنه که بسیار کاربردی و موثر هستند و از طرفی ترجمه و تفسیری که رو اون احادیث گذاشته از نگاه راهبردی هست و بسیار برای من جذاب بوده و لذت بردم. نویسنده خودش با نگاه راهبردی که داره در مرکز مطالعات راهبردی علوم اسلامی فعالیت میکنه و دیگر کتابهاشونم بسیار زیبا است . 0 1 رضا شیخلر 1404/5/2 پس از پنجاه سال پژوهشی تازه پیرامون قیام حسین (ع) سیدجعفر شهیدی 4.3 21 کتابی مختصر و مفید پیرامون ریشه یابی وقوع حادثه کربلا که نگاهی به جامعه عربی آن روز داره و اینکه پیوندهای قبیلهای چطور در این جریان موثر بوده و وقتی ارزشها و پیوندهای اسلامی گسسته میشه جامعه چطور میتونه به اون جایی برسه که در ابتدا خودش هم باور نمیکنه 0 1 رضا شیخلر 1404/4/31 زندگی در جذبه ی عشق سوفی برنهام 1.0 1 هدف از مطالعه:این کتاب برای من تمایل به عالم غیرمادی و باور به اینکه چیزی غیر دنیای مادی وجود دارد استناد: کاملا بر مبنای مشهورات و غیر مستند است و فقط میخواد بگه چیزی هم غیر مادیات وجود دارد البته بیان جذابی داره و شوق در آدم ایجاد میکنه که پا در مسیر بگذاره و این مسیر البته در عرفان و معارف اسلامی خودمون مستندتر و زیباتر هست انشالله که قدم در مسیر بنهیم 0 2 رضا شیخلر 1404/4/11 به علت تغییر شغل این کتاب را نوشتم سیامک احمدی 2.5 1 داستان هایی جالب و کوتاه که در برخی از آنها برداشتهای متفاوتی میشد داشت 0 0 رضا شیخلر 1404/4/10 گفتگو با خدا ریتا استریکلند 1.0 1 جملات ساده و زیبایی هست ه میتونه جذاب باشه و تا حدی روحیه بخش و نقطه قوت کتاب تصاویر زیبای اون هست 0 0 رضا شیخلر 1404/4/6 جریان روشنفکری اسلامی در ایران: مقارنه دو سخنرانی از آیت الله خامنه ای در سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، سال 1359 سیدعلی خامنه ای 4.4 9 در این کتاب آیت الله خامنهای نظر خود رو طی دو سخنرانی که در سالگرد اول رحوم دکتر شریعتی ایراد کردن بیان میکنند. جریان روشنفکری در ایران بسیار بیهویت و خودفروخته بود و از اول با نگاه تحقیرآمیز به ملت فرهنگ بومی و مذهب همیشه از ساحل عاج و از بالا به مردم نگاه میکرد و خود رو عقل کل و دانای کل میدونست. دکتر شریعتی روشنفکری بودند که آشنا به فرهنگ بومی و متعهد به مذهب و دارای بیانی مفهوم و آشنا بین مردم بود، البته تفاوت نگاهی با علمای مذهبی داشتند که با همفکری و تذکرات و صحبتهایی که آیت الله خامنهای داشتند این سوء تفاهمها رفع میشد. ایشون حلقه وصل جریان دانشگاهی با روحانیت هم بودند و باعث شدند که جوانان و دانشگاهیان روحانیت رو بهتر بشناسند و با فرهنگ دینی بیشتر آشنا بشن. آیت الله خامنهای حلقه وصل روشنفکران متعهدی مثل شریعتی به اندیشمندان عمیق مذهبی یه انقلاب بودند. در نظر من کتاب جالبی هست و دیدگاه های رهبر انقلاب رو در مورد جریان روشنفکری متعهد دینی و شاخصههای اون رو بیان میکنه 0 0 رضا شیخلر 1404/3/3 باغ: یک داستان معنوی درمورد راه های غلبه بر ترس، اضطراب و استرس جان گوردون 3.3 1 کتاب خوبی بود و حس خوبی منتقل میکرد و نشان میداد بعد معنا در زندگی چقدر حیاتیست و بدون آن بقیه چیزها موقت و بینتیجه هستند و حس رضایت نهایی از زندگی در این موارد وجود نخواهد داشت در واقع این از بعد ایمانی معنوی و مذهبی نگاه میکنه و داستان خوبی هم داره 0 0 رضا شیخلر 1404/3/3 زبان روح، شفای تن ولفگانگ وایکرت 1.5 1 کتابی که علل روانی امراض جسمی را بررسی میکنه و در این نگاه عموماً از زبان ساده و هما فهم استفاده کرده ر این کتاب عموماً مباحث بیماریهای روانتنی مطرح میشه علل و ریشههای اون بررسی میشه و توصیههایی هم برای درمان طرح میشه یکی از مسائلی که مطرح میشه تضاد درونی هست که به صورت مشروح اینجا توضیح داده میشه که باعث امراض و بیماریهای روانتنی میشه و سعی ما باید این باشه که این تضادهای درونی رو در ابتدا بشناسیم و در قدم بعدی برای حل اون اقدام کنیم تا جسم و روحی سلامت داشته باشیم 0 0 رضا شیخلر 1404/3/3 ایده های عملی مدیریت پرومود باترا 1.5 1 کتابی همراه با حکایتها و توصیههای عمومی و همه فهم برای بهبود رفتار سازمانی و مدیریت که قابل استفاده برای مباحث فردی و خانوادگی هم هست. البته کتاب بیشتر حالت خودیاریهای معمول رو داره و توصیهها از تجربیات فردی نویسنده نشئت میگیره که میتونه قابل استفاده هم باشه 0 0 رضا شیخلر 1404/3/3 شما هم می توانید پولدار شوید ایوب دادگر 1.0 1 مصاحبههایی با برخی میلیاردرها و افراد موفق در حوزه مالی دار که تا حدی قابل استفاده است ولی مثالهایی که برای کسب ثروت زده عموماً قدیمی هست و شاید بتونه ایده بخش باشه برای فعال کردن ذهن در این زمینه 0 0 رضا شیخلر 1404/3/3 دختران به عفاف روی می آورند (این بد نیست که تو خوب باشی) وندی شلیت 4.0 7 خیلی خوبه که فضای عفت و حجاب ه جز رسانهها و فضای مجازی نگاه بشه و یه کمی به واقعیت مطلب برسیم. شاید در ابتدای رنسانس و شروع جریان برهنگی در غرب جامعهای که برای زنان ترسیم میشد بسیار رویایی بود به طرزی که دلسوزان جوامع شرقی هرچه افکار عمومی رو نصیحت میکردند کسی باور نمیکرد ولی الان وضعیت اسفناکی که از لحاظ نگاه انسانی به زن در قبر رخ داده کار را به جایی رسونده که بزرگان و انسانهای اندیشمند غربی خودشون به فکر افتادند که راهی و چارهای برای این قضیه پیدا کنند و انشالله ما غرب رو بتونیم به درستی ببینیم و از مجرای رسانه ها و شبکه های اجتماعی که عملاً تامین کننده مقاصد لابیهای بزرگ صهیونیستی و پولدارهای ظالمی هست که کمترین ارزشی برای انسانیت انسانها قائل نیستند و حرف اول رو و آخر برای اونها سود هست. 0 0 رضا شیخلر 1404/3/3 بازی های رایانه ای: فرصت یا تهدید؟ (تحلیلی پژوهشی بر اثرات مثبت و منفی بازی های رایانه ای) علیرضا باغبان پرشکوهی 1.0 1 در ابتدا تاریخچهای از بازیهای رایانهای و سپس اثراتمون از لحاظ روانی و اجتماعی روی افراد و بچهها بیان میکنه و در انتها کاربردهای بازیهای رایانهای رو میاد و میگه و مثالهاش البته بازیهای رایانهای قدیم هست که از سال ۱۳۹۱ به قبل هست 0 0 رضا شیخلر 1404/3/1 مسئله محصولات تراریخته در ایران: مصاحبه ها، سخنرانی ها و دست نوشته های حجت الاسلام و المسلمین علی ارجمندعین الدین علی ارجمندعین الدین 3.0 1 مسئله دستکاری ژنتیکی و محصولات تراریخته در اینجا بررسی شده و پیامدهای سنگینی که در بسیاری از جوامع به واسطه این بحث رخ داده و در پی اون محدودیتها و قوانینی که برای نظاممند کردن این مسئله در بسیاری از کشورها به وجود اومده بررسی شده. از طرفی در ایران اینکه محصولات تراریخته باید نظاممند بشن یک ضرورت هست و نظاممند نبودن اینها باعث میشه افرادی که حتی دنبال محصولات غیر تراریخته هستند با مشکلاتی مواجه بشن. از سمتی یگر مباحث سیاسی و ژئوپلیتیکی که انگیزه میده برای قدرتهای بزرگ که با دستکاری کردن روی غذاهای کشورهای زیردست به مطامع و اهدافی که دارند در بلند مدت برسند در اینجای کتاب از شواهد و مباحث تاریخی برای توجیه ذهن مخاطب استفاده شده که میتونه جذاب باشه و حداقل تلنگری برای ذهن خواننده باشه. 0 0 رضا شیخلر 1404/3/1 مشکلات رفتاری کودکان ایزولده انله 2.5 1 در این کتاب مشکلات رفتاری کودکان بررسی شده از قبیل خشونت ستیزه جویی خجالت کمرویی و نداشتن توانایی برای حل دعوا ه روشهایی برای مواجهه و به کار بردن توسط والدین در قبال کودک داده شده تا این مشکلات تا حدی حل بشه 0 0 رضا شیخلر 1404/3/1 110 نکته خواندنی در محل کار محمدرضا قربانزاده 1.0 1 رویه کتاب من جمع آوری مطلب از سایتهای مختلف و منابع عمومی و در دسترس هست که گاهاً مطالبش میتونه مفید باشه و البته باید اعتبار سنجی بشه برخی از مطالبی که اومده 0 0 رضا شیخلر 1404/3/1 خردمندانه زندگی کنیم: آموخته ای از کلام امام علی (ع) مریم عصاره 2.5 1 کتابیست که قل را از منظر عموماً نهج البلاغه بررسی میکنه در ابتدا میاد تعاریف و اهمیت موضوع رو بحث میکنه و آشکار میکنه و در این فصول که مبادی بحث هست از مفاهیم فلسفه اسلامی و نظرات اندیشمندان استفاده میکنه بعدش وارد احادیث نهج البلاغه میشه و اهمیت عقل رو از منظر حضرت امیرالمومنین بیان میکنه. فصل آخر ه کاربردیترین فصل هست آسیب شناسی عقل هست که مواردی که باعث میشه عقل از کارکردهای اصلی خودش باز بمونه بیان شده ه میتونه مفید باشه 0 0 رضا شیخلر 1404/3/1 موقعیت های دردسرساز شغلی: صدها نکته و عبارت برای کنار آمدن با موقعیت های دردسرساز در محیط کار سوزان بنجامین 1.0 1 نکاتی که از منابع عمومی مختلف جمع آوری شده و تا حدی و در بعضی موارد میتونه مفید باشه 0 0