یادداشتهای سبحان عسگریان (4) سبحان عسگریان 1402/1/6 شکار انسان جلد 3 مهدی میرکیایی 4.5 33 کتابیست زیبا و نمایانگر ظلم های کشور های غربی به قاره ی آفریقا که نژاد سیاه پوست رو سرکوب میکنند و مثل حیوانات با آن ها برخورد میکنند و فقط آن هارا نشانه ی کالا میدانند که مردی به نام آبراهام لینکلن میاد و نژاد سیاه پوست رو مثل قبل ارزش مند میکند 7 6 سبحان عسگریان 1402/1/3 گنج های کلات جلد 10 مهدی میرکیایی 4.5 11 کتابی عالی و روان که درباره پایان کار صفویه و شروع کار افشاریه است تا شروع کار قاجار و بیشتر شخصیت های نادرشاه افشار و کریم خان زند رو به خواننده نشان میدهد و با داستان های کوتاه و جذابش کمک میکند تاریخ ایران بهتر بشناسید 0 4 سبحان عسگریان 1402/1/2 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 38 این اصل را هیچوقت فراموش نکنید: بزرگترین دشمن ما علم و دانش است! و تنها راه مبارزه با این دشمن، تحقیرکردن آن است. تا میتوانید از افراد بیسواد، تجلیل کنید. آنها را در صدر بنشانید و مناصب مهم و بزرگ را به آنها بسپارید. این تنها یک بند از کتاب زیبا و نسبتا طنز و سیاسی کتاب دموکراسی یا دموقراضه بود کتابی که بنظر من هر ایرانی ای لازم است که ان را بخواند. 0 14 سبحان عسگریان 1401/12/22 افطار در کلیسا جلد 9 مهدی میرکیایی 4.6 12 کتابی عالی و روان و دارای داستان های جذاب که راجب تاریخ صفویه است و از شروع تا سقوط ان است و پیرو اسناد تاریخ نشان میدهد که صفویه و شاه عباس همیشه هم خوبه نبودند و بدی های زیادی داشتند که اصلاح نمیشد. 0 17