یادداشتهای نعیمه دیده بان (4) نعیمه دیده بان 1402/9/19 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 119 یادم نمی رود آن روز را که رسول خدا در مسجد و درمیان اصحاب از ما سوال کرد: برترین چیز برای زن چیست؟ و ما همه ماندیم.حتی من که متصل به منزل وحی بودم ماندم،آمدم ازتو سوال کردم و پاسخ ترا پیش پیامبر بردم بهترین چیز برای زن آن است که نه مردی او را ببیند و نه او مردی را پیامبر به فراست دریافت که این کشف،کشف فاطمی است. گفت: این پاسخ از آن کیست؟ گفتم: دخترتان فاطمه با تبسمی ملیح فرمود حقا که پاره تن من است #بریدهکتاب 0 0 نعیمه دیده بان 1402/9/10 طرح کلی اندیشه اسلامی مسعود منتهایی 4.3 1 با خواندن این کتاب متوجه میشوی که قران خواندن تو کجا و برداشت و دید ولی جامعه کجا 0 1 نعیمه دیده بان 1402/9/10 شهاب دین زهرا باقری 4.5 50 وقتی زندگی بزرگان را مطالعه می کنی در عین لذت بردن از نحوه عبادت و توسل و زندگی شان احساس حقارت هم می کنی یه همزاد پنداری و شباهتی که با آیت الله مرعشی در لذت بردن از کتاب و تهیه کتاب بود اما اون تلاش و زحمات ایشون کجا و ما کجا 0 7 نعیمه دیده بان 1402/9/10 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 62 توسل به امام و معیت با امام رزقی دلنشین است و حتما برکتش شامل حال فرد میشود کاش همه ما در تلاش مان خالصانه عمل کنیم 0 0