یادداشتهای سیدحسین سلام زاده (4) سیدحسین سلام زاده 2 روز پیش ارتداد یامین پور 3.8 188 کتاب از لحاظ ادبی متن قوی ای داشت و نویسنده به خوبی از پس آرایه های ادبی و... بر اومده بود. از فصل دوم به بعد جذابیت متن بیشتر شد و تو فصل سوم به اوج رسید. خوندن این کتاب برای جامعه حزب اللهی باعث میشه تا بیشتر قدر انقلابی که به دستمون رسیده رو بدونیم و به خود به بالیم که در مهم ترین عصر کل اعصار تاریخ قرار داریم و با غفلت دست به ضعیف شدنش نزنیم. مشتاق شدم کتاب های بیشتری از آقای یامین پور بخونم. 0 0 سیدحسین سلام زاده 1404/4/14 اخلاق کار تشکیلاتی: با مقدمه ای بر رابطه خودسازی و جامعه سازی حامد امامی 4.4 6 کتاب بسیار الزامی ای برای اعضای تشکل های انقلابی است. به نظرم اگر این موارد در تشکیلات اجرا نشه عملا اون تشکیلات به سمت مقصد الهی حرکت نمیکنه. توصیه میشه حتما خونده شه 0 1 سیدحسین سلام زاده 1404/4/11 ملاقات در فکه سعید علامیان 4.6 3 کتاب قوی و قابل تاملی بود. برخلاف اکثر کتاب های زندگینامه شهدا که زندگی عاشقانه و روزمره شهدا میپردازن، این کتاب عمدتا به زندگی کاری و رزمی شهید پرداخته و در ذیل اون اشاراتی به زندگی شخصی شهید هم داشته. این، نقطه تمایزیه که باعث میشه خواننده بیشتر با جنگ و مسائل تخصصی اون آشنا بشه که عالیه. به شخصه بعد از خوندن این کتاب، به صحبت راجع به مسائل ریز جنگ و اتفاقاتی که بر رزمندگان گذشته بیشتر علاقه مند شدم. خواندن این کتاب بیشتر به آدم یادآوری میکنه که چرا بعضی از شهدا شاخص میشن. دلیلش ۲ عامله: ایمان و به معنای واقعی خدایی بودن در عمل تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر بودن ان شاءالله که با عمل به این دو عامل، اول برای امام زمانمون یار خوبی باشیم و دوم عاقبتمون ختم به شهادت بشه. یاعلی 0 2 سیدحسین سلام زاده 1404/3/17 کلاس اخلاق؛ مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.7 8 اساسا ما انسانا نیاز به نصیحت شنیدن داریم. خیلی خوبه که همیشه نصایح یه استاد اخلاق را بشنویم و عمل کنیم. برای ما که شاید خیلی به اساتید اخلاق مراجعه نمیکنیم خواندن این کتاب ها راهگشا زندگی ما میتونه باشه. 0 1