یادداشتهای Mr.ARSHiA (3) Mr.ARSHiA 1402/9/9 یک شب فاصله جنیفرای. نیلسن 4.4 83 خیله خب کتاب خیلی خوبی بود به نظر من چون که هم داستان جالب و هیجانی داشت و هم در عین حال کلی حرف توش بود به کمک مشکلی که برای شخصیت اصلی داستان پیش اومده بود سعی میکرد که به ما کلمه ی ازادی ، شجاعت دل تنگی و … برسونه و بگه که در سر تا سر دنیا از این جور مشکلا وجود داره یه بخشیش برای من خیلی جالب بود که میخواست بگه همه ی ادما ممکنه تغییر کنن و میتونن ادمایی که دیروز بودن ، دیگه نباشن خلاصه که کتاب خیلی خوبیه اگه بتونین درک کنین اتفاقات داخلش رو کاملا منظور داستانو میفهمین :) 0 0 Mr.ARSHiA 1402/9/5 کتابخانه ی ارواح ریچارد دنی 3.8 109 خب سلام از نظرم ارزش خوندن داره ولی خب کتابی نبود که از داستانش بترسی ولی خب هیجان انگیز بود و واقعا اکثر اتفاقا غیر قابل پیش بینی بود به خیلی از اتفاقای واقعی که برای می افته هم اشاره میکرد مثلا اینکه به هر کسی نمیشه اعتماد کرد یا همیشه پیش بینیای ما درست از اب در نمیان ، خلاصه که کتابی بود که ارزش وقت گزاشتن داشته باشه ولی خب نویسنده میتونست داستان رو باز تر کنه چون اکثر داستان روی یه اساسی پیش میرفت :) 1 22 Mr.ARSHiA 1402/7/27 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 286 خب خب ، اول اصلا قرار نبود این کتاب رو بخرم ولی وقتی رفتم یکم دربارش کامنت خوندم گفتم امتحانش ضرری نداره و بالاخره خریدمش :) بخشی از داستان به مشکلاتی که اکثر مردم باهاش مواجهن اشاره میکرد که همین موضوع باعث میشد کتاب به دنیای واقعی بیشتر ربط پیدا کنه و طرف دیگه از داستان درباره ی پسری به نام ( جکسون ) و مشکلاتی که خودش با دوست خیالیش ( کرنشا ) داشت ، بود . یک سری جمله بود داخل کتاب خیلی برام جالب بود مثل : ( زندگی همیشه عادلانه نیست ) یا ( باید بهتر باشی تا زنده بمونی ) کتاب یه مشکلی که داشت این بود که وسط یک ماجرا تغییر موضوع میداد و بحث عوض میشد . خلاصه در کل کتابیه که پیشنهاد میکنم بخونین :) 0 15