یادداشتهای Nσɾα Aȥαԃ (5) Nσɾα Aȥαԃ دیروز با شکر شکرت شیرین می شود کامم: بنده شاکر خدا باشیم، کسی که اهل شکر نیست، آدم نیست محسن عباسی ولدی 4.6 3 درست مثل کتابهای قبلی، عالی بود 0 0 Nσɾα Aȥαԃ دیروز خار و میخک یحیی سنوار 4.3 55 بیشتر از اینکه داستانی باشه، داره در مورد اوضاع و تاریخ فلسطین از زمان اشغال حرف میزنه و واقعاً عالیه. 0 0 Nσɾα Aȥαԃ دیروز تکامل اجتماعی انسان مرتضی مطهری 4.6 5 واقعاً بعضی وقتا این سؤال پیش میآد که انسان پیشرفت داشته یا نه؟ این تغییراتی که در علم حتی به وجود اومده، به نفع انسان هاست یا نه؟ چون نسبتاً کتاب کوتاهیه، به نظر خودم بهترین کتاب برای شروع آثار استاده و شما رو وارد دنیای بی نظیر فلسفه میکنه. 0 0 Nσɾα Aȥαԃ دیروز چگونه یک شاهکار ادبی بنویسیم؟ آموزش داستان نویسی خلاق الدرید یوهانسن 4.2 7 درسته که زبان کتاب مخصوص نوجوان بود، ولی نکات درونی اون به درد خیلی از نویسندگان بزرگسالی میخورد که گویا نمیدونن هر نوشتۀ طولانی ای کتاب نیست! 0 1 Nσɾα Aȥαԃ دیروز تست مامان راب فیتس پاتریک 4.4 10 بیشتر اونایی که بهتون میگن ایدهتون خوبه، تو رو در وایستی بهتون دروغ میگن. شاید هم اصلا دروغ نگن و ازش خوششون بیاد! ولی اونقدر عالی نیست که بخوان پولشون رو خرجش کنن. پس با این کتاب، به راحتی ارزش کارتون و موفقیتتون رو پیش بینی کنید! 0 0