یادداشتهای علیمحمد آصفی (4) علیمحمد آصفی 1402/3/11 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 103 بدون شک یکی از مبتلابهترین داستانهاییه که احتمالا خواهید خوند. تمام رمان میدان نبرد سهمگین و کشمکش دو مبنای فکریست که شاید ابتدا انتزاعی، شعاری و حتی معنویت زده به نظر برسه اما مواجه شدن با مصداقهای ذکر شده در داستان، نشاندهنده اینست که چقدر واقعیست و در روزمرگی همه ما پرتکرار است. اگر جزو آن دسته از آدما هستید که تا به حال اسم «امام زمان» به گوشتون خورده، فارغ از طرز فکر و گرایش سیاسیتون، پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو مطالعه کنید... 0 18 علیمحمد آصفی 1401/8/3 افسانه کارآفرینی: راز موفقیت کسب و کارهای کوچک مایکل ای جربر 5.0 3 قبل از شروع کتاب فکر میکردم صرفا قرار است با کارآفرینی بیشتر آشنا شوم و کمی کلمات قلمبه سلمبه را بخوانم بدون آن که درکی از آن داشته باشم. در میانه کتاب تازه پی بردم که کارآفرینی چیزی فراتر از استارتاپ زدن و یا شبیه ایلان ماسک و بیل گیتس بودن است و نیمی از ما به نوعی کارآفرین و صاحب کسب و کار هستیم اما آن را جدی نمیگیریم. در انتهای کتاب به این نکته پی بردم که خواندن کتاب نه تنها برای کارمندان، کارآفرینان، صاحبان کسب و کار و دارندگان مشاغل خرد نیاز است، بلکه هرکسی و در هرجایگاهی باید یک بار این کتاب را بخواند! چیزی که فراتر از کارآفرینی در این کتاب میآموزید، لزوم خودشناسی و تحقق موفقیت برای خودتان در هر زمینهای است. اگر هم میخواهید کسب و کاری راه بیندازید که دیگر خواندن این کتاب، از نون شبتان واجبتر است... 0 11 علیمحمد آصفی 1401/8/1 کمدی منطق: سفری حماسی در پی حقیقت کریستوس اچ. پاپادیمیتریو 3.6 8 اگر طرفدار منطق و فلسفه هستید و در عین حال از کتابهای خشک و قطور این حوزه فراری هستید و از کمی چاشنی بیوگرافی هم بدتون نمیاد، این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم. 0 18 علیمحمد آصفی 1401/8/1 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 13 در این کتاب یاد میگیریم که چرا باید جمع تشکیل بدیم، چطور این کارو انجام بدیم، چطور جمع رو ساماندهی کنیم و چه طور نیازهای فردی و جمعی نفرات رو برآورده کنیم. اگر توی یک تیم هستید، اگر در تشکیلاتی مسئولیت دارید و یا اگر میخواهید در فضای خانوادگی و دوستانهتون جمعهای موثرتری داشته باشید پیشنهاد میکنم این کتاب رو مطالعه کنید 0 12