یادداشتهای حسین شیرزادی (3) حسین شیرزادی 1 ساعت پیش راز درخت کاج معصومه رامهرمزی 4.3 28 چند وقتی بود به این فکر میکردم که آیا چادر را از حضرت زینب گرفتند و به حضرت زینب (س) جسارت کردند یا نه بسیار بسیار فکرم رو درگیر کرده بود که دیشب این فکر به اوج خودش رسید و از حضرت خواستم خودش جوابم را بدهد نا گهان و یکهو از جا بلند شدم و بی اختیار به سمت اتاق برادرم رفتم و رسیدم به کتابخانه اش که ناگهان اسم این کتاب خیلی فکرمو درگیر کرد انگار جوابم در این کتاب بود بازش کردم و شروع به خواندن کردم که از یکجا بسیار تعجب کردم دقیقا همان جایی که این شهیده اسمش را از میترا به زینب تغییر داده و متوجه شدم که چه توسلی بین این شهیده و حضرت زینب بوده بگذریم رسیدم به آخرای کتاب انگار جوابم را حضرت زینب (س) دادند و چه جوابی و رسیدم به این بند که شهیده زینب کمایی را با چادر به شهادت رساندند و چادر از او جدا نشده بود انگار که داشتند برایم روضه میخواندند و عجب کتاب زیبایی بود. 0 1 حسین شیرزادی دیروز از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 سلام دوست کتابخونم من این کتاب رو حتما بهت پیشنهاد میکنم چرا؟ 1 روشنمون میکنه که چرا اصلا انقلاب کردیم. ۲ بعد میگه اصلا انقلابی که کردیم به صلاح ما بود یا نه. ۳ از تمدن اسلامی و ساخت این تمدن حرف میزنه. ۴ تمدن اسلامی رو با تمدن های امروز مقایسه میکنه. ۵ حالا به نظر شما دین از سیاست جداست؟ تو این کتاب این رو هم روشن میکنه. ۶ آیا باید معنویت در تمدن باشه یا به کار نمیاد. ۷ ... ❌️ یه عیبی هم که این کتاب داره اینه که ویرایش نشده نکته اول و نکته دوم بعضی از آمار هاش هم اشتباه هست، البته این نکته دوم بر میگرده به همون نکته اول که باید درست بشه. ✅️ شما می تونید این کتاب رو به عنوان مبدا و آغازگر کتاب هایی در مورد انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی انتخاب کنید و بسیار پیشنهاد میشه چرا که یک کلیاتی رو در ذهن شما آماده میکنه. رفیق ؛هیچ وقت کتاب رو با هیچ چیز تفننی و ... دیگه عوض نکن. 💚👋 0 0 حسین شیرزادی 1404/2/27 ۴۸ قانون قدرت رابرت گرین 3.4 2 دوستان ببینید اگر در جامعه و دوستان احساس ضعف میکنید و مشکلات زیادی دارید در ارتباط گرفت و جاهای دیگه پیشنهاد میشه که این کتاب رو بخونید حالا مگه این کتاب چیکار میکنه این کتاب قوانینی رو توضیح میده و شما متوجه میشی منتهی یه بخشی میمونه اونم اینه که چطور تو زندگی این قوانین رو پیاده کنید اما با مثال هایی که خود کتاب میزنه کاملا متوجه میشید که این قوانین رو کجا و چطور پیاد کنید البته و در آخر برای کسب موفقیت و قدرت کتاب فقط وسیله است اصل شما هستید ارزش خود را بدانید تا موفق شوید در یک کلام 0 0