یادداشتهای محمد مهدی خورشیدی (5) محمد مهدی خورشیدی 11 ساعت پیش سلام بر ابراهیم: ادامه زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی جلد 2 گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 220 مانند جلد ۱ کتاب سلام بر ابراهیم خیلی کتاب عالی بود 0 0 محمد مهدی خورشیدی دیروز سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 220 انصافا کتاب خوبیه و ماجراهای جالبی از شهید ابراهیم هادی نقل شده. به دوستداران کتب زندگینامه بزرگان انقلاب مخصوصا شهدا توصیه میکنم بخوانند. 0 2 محمد مهدی خورشیدی دیروز آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 82 کتاب عالی و جذابی هست درباره با اتفاقات نزدیک به مرگ. این کتاب رو با صوت شرحدهنده «حجتالاسلام و المسلمین امینیخواه» اگه گوش بدین که به صورت تحلیلی و روشنکننده از هر ماجرا بر اساس آیات و روایات هست، خیلی خیلی جذابتر و مفیدتر برای شما خواهد بود. من اگه وقت کنم، برای دومین بار یا حتی چندمین بار هم میخواهم دوباره این کتاب را بخوانم 0 2 محمد مهدی خورشیدی دیروز سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 170 کتاب خوبیه ولی خیلی جذاب نیست. اگر دنبال رمانهای نزدیک به مرگ هستین که جذاب هم باشه، کتاب آنسوی مرگ نوشته «جمال صادقی» را بخوانید. 2 1 محمد مهدی خورشیدی 2 روز پیش عبد صالح خدا سیدعلی خامنه ای 4.7 20 کتاب عالی هست راجب شناخت امام خمینی. به نظرم باید تمامی فعالان فرهنگی، ابتدا باید این کتاب را بخوانند تا ابعاد شخصیتی امام خمینی بعنوان بزرگترین فعال فرهنگی قرن آشنا شوند و با شبیهکردن روزافزون خود به امام خمینی (ره) در کارهای فرهنگی خود، تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند 0 1