یادداشتهای ابوالفضل راستین نهاد (3) ابوالفضل راستین نهاد 1404/3/2 اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 3.9 26 وقتی به ماشین متوسل می شویم تا واسطه درک و فهم ما از جهان شود، این هوش خود ماست که با تبدیل شدن به هوش مصنوعی تخت و یک بعدی می شود. ... گوگل می خواهد اینترنت رایگان باشد، زیرا با کاهش هزینه اطلاعات، ما زمان بیشتری را صرف زل زدن به صفحه نمایش رایانه هایمان می کنیم و سود این شرکت افزایش می یابد. به نظر من این کتاب برای کسانی که متوجه یک پارادوکس بین عمق اطلاعات هنگام مطالعه کتاب و حجم اطلاعات موجود در اینترنت شده اند، مفیده و توصیه میشه. خوندن این کتاب کمک میکنه تا وقتی دیر نشده متوجه زیان اتکای صرف به اینترنت جهت یادگرفتن و مطالعه بشیم. وقت گذرونی و سرگرمی که جای خودش. من که هم دوست داشتم و هم استفاده کردم. 0 11 ابوالفضل راستین نهاد 1403/11/2 دوباره فکر کن آدام گرانت 4.2 3 اسارت در دام دانش باعث می شود ذهنمان را بر روی مجهولات ببندیم. نادانی بیش از دانش موجب اعتماد بنفس خواهد شد. به نظرم هر کس باید یکبار این کتاب رو بخونه... 0 1 ابوالفضل راستین نهاد 1403/7/16 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 80 تاثیر گذار. البته اگه خودتون بخواهید. 0 0